Wanneer kies je voor een CMS?

Kiezen voor een nieuwe website, betekent kiezen voor een CMS. Door de toenemende soorten lijkt dat een lastige keuze. Wij werken niet met één systeem, maar met verschillende systemen. We kijken op basis van je wensen wat het beste bij je past. Craft CMS is één van deze systemen.

Craft CMS
Craft CMS

De meest gestelde 'eis' bij een nieuw CMS

Voor het beheer van je website(s) heb je tal van eisen en wensen, maar de meest gestelde zijn voor vrijwel iedereen gelijk:

  • eenvoudig in gebruik
  • volledige vrijheid in design, maar met behoud van de huisstijl
  • een veilig systeem en goed te updaten omgeving met roadmap

🤔 Herkenbaar?

Waarom Craft CMS jou gelukkig maakt

Craft CMS voldoet aan de meest gevraagde eisen en wensen. Maar dat niet alleen, het heeft nog véél meer grote voordelen. De 5 belangrijkste (volgens onze opdrachtgevers) zetten we hieronder voor je op een rij.

Louwers Craft CMS
Louwers Craft CMS

1. Jouw content bepaalt de indeling

Een goed CMS werkt niet met templates maar blokken. Een website bouwen (in bijvoorbeeld Craft CMS) werkt met blokken, contentblocks of pageparts. Hiermee stel je de gewenste template samen met bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, quotes, call-to-actions, video’s, etc. Wij ontwerpen en bouwen de blokken vooraf op basis van jouw huisstijl. Bij het vullen van je website kies je steeds een blok en voeg je de content toe.

2. Live-weergave tijdens bewerken

Switchen tussen twee schermen bij het vullen of aanpassen van je website? Met een Live-weergave hoeft dat niet meer. Je bewerkt de website in de voorkant, en zo kijk je live mee tijdens het bewerken. Je ziet meteen hoe de website eruitziet na je aanpassing.

Simac Craft CMS
Simac Craft CMS

3. Volledige vrijheid van design

Bij Craft CMS hoeven we geen standaard templates of lay-outs te gebruiken. We zijn volledig vrij in de keuze van het design en ook na een software-update blijft dit natuurlijk werken. Bij Craft CMS zijn we vrij in de keuze van het ontwerp. We kunnen de website dus precies vormgeven zodat de bezoeker de allerbeste ervaring krijgt.

Login verification - Craft CMS
Login verification - Craft CMS

4. Veiligheid voorop

De veiligheid van een website wordt steeds belangrijker. De basisgedachte bij de ontwikkeling van Craft CMS is goede beveiliging. Die beveiliging bestaat uit een goede code die eenvoudig up-to-date te houden is. Maar ook uit de mogelijkheid voor een 2-staps-login, waarbij je naast een gebruikersnaam en wachtwoord, ook een code ontvangt van het CMS om in te loggen.

Laméco Eindhoven
Laméco Eindhoven

5. Je bent niet van ons afhankelijk

Software lock-ins, wij haten ze. Daarom dragen we ons werk altijd aan je over. Daarmee word jij eigenaar van wat we voor jou hebben ontwikkeld. Mocht je een keer niet meer blij zijn met Laméco (dit gebeurt nooit), dan zijn er genoeg andere partijen die je project kunnen doorontwikkelen. Dit geeft je vrijheid om te kiezen voor een fijne leverancier en zorgt ervoor dat wij onze stinkende best doen om altijd de allerbeste keuze te blijven.

En nog zoveel meer...

Craft CMS heeft nog veel andere voordelen. We gaan ze niet allemaal zo uitgebreid toelichten. Toch zijn onderstaande punten wel degelijk nog de moeite om te delen:

  • Craft CMS is razendsnel, voor de bezoeker en de beheerder.
  • Websitebeheer kan ook gemakkelijk via je mobiel.
  • Websites zijn eenvoudig meertalig te maken.
  • Craft CMS zorgt voor een geweldige vindbaarheid in zoekmachines.
  • Alle aanpassingen worden opgeslagen, dus je kunt oude versies altijd terughalen.
  • Craft CMS is een veilig systeem.
  • Websites kunnen achteraf nog worden uitgebreid met een webshop.
Craft partner
Craft partner

Laméco partner van Craft CMS

Als een van de weinige bedrijven in Europa zijn we Verified partner van Craft CMS. Hiermee checkt Craft CMS regelmatig hoe we werken en hoe blij onze opdrachtgevers zijn. Ook laten we zien dat we alles van Craft CMS weten én genoeg ervaring hebben om een project goed neer te zetten. Als partner krijgen we extra ondersteuning van de ontwikkelaars achter Craft CMS en hebben we inzicht in de roadmap. Zo blijven we in staat om altijd het beste systeem te ontwikkelen voor je.

API koppelingen op maat adviesgesprek Laméco
API koppelingen op maat adviesgesprek Laméco

Aan de slag met Craft CMS

Een keer kijken of Craft CMS iets voor je is? Wil je weten welke kansen wij je met Craft CMS kunnen bieden? Of is het sowieso gewoon tijd om jouw website te vernieuwen?

Weet je al wat je wil? Dan maken we graag een afspraak.

Plan een strategisch adviesgesprek met Yannick

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Yannick staat voor je klaar!

  Bel Yannick
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!