Simac

Simac

Als puur Nederlands familiebedrijf is Simac actief in de Benelux en Midden-Europa. Bij middelgrote en grote organisaties levert Simac op basis van hoogwaardige technologie producten en diensten die altijd de verbetering van bedrijfsprocessen tot doel hebben. In totaal werken bij Simac 1250 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België en Luxemburg.

1400+ medewerkers 1400+ medewerkers
24 vestigingen 24 vestigingen
16 bedrijven wereldwijd 16 bedrijven wereldwijd
Samenwerking sinds 2011 Samenwerking sinds 2011

De vraag

Hoe kunnen we de informatie van alle verschillende werkmaatschappijen bundelen in één overzichtelijke site? Bezoekers moeten er gemakkelijk informatie kunnen vinden of een aanvraag doen. Buiten deze vraag was Simac ook op zoek naar een partner die meedenkt met online marketing.

De aanpak

In 2015 hebben we alle losse websites van de Simac-werkmaatschappijen teruggebracht naar één overzichtelijke website. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende invalshoeken zoals branches, oplossingen en producten/diensten. Hierna zijn we de website verder gaan optimaliseren door middel van sprints.

Het resultaat

  • Website die meegroeit en evolueert
  • Digitale leadgeneratie met continue groei
"Je werkt niet samen met een bedrijf, maar met de mensen binnen dat bedrijf. Wat dat betreft heb ik alleen maar goede ervaringen bij Laméco! Gedreven, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en zeer kundig in hun vak."
Erwin van de Schoot  / Marketingmanager bij Simac Techniek NV
Erwin van de Schoot
Simac maatwerk website homepage door Laméco
Simac maatwerk website homepage door Laméco

Simac.com

Voor Simac hebben we alle losse websites van de Simac-werkmaatschappijen teruggebracht naar één overzichtelijke website. Hierin hebben we rekening gehouden met verschillende invalshoeken zoals branches, oplossingen en producten/diensten. Ook hebben we integraties ontwikkeld met HubSpot en MailChimp.

  • Lager bouncepercentage met minder afhakers op de website
Bekijk de website

Online marketing

Laméco helpt alle Simac-bedrijven met online marketing. Voor alle partijen zijn doelen opgesteld en is vervolgens een websitestructuur bedacht die bij de organisatie past. De verschillende bedrijven zetten zoekmachineoptimalisatie, advertising en HubSpot in om meer verkeer naar de website te generen dat vervolgens omgezet kan worden in kwalitatief goede leads.

  • Binnen 1 jaar 20% meer bezoekers
  • Een heldere websitestructuur voor de bezoeker