Zoekmachine advererteren SEA werkzaamheden door Laméco
Zoekmachine advererteren SEA werkzaamheden door Laméco

Online marketing is ook voor de B2B-branche

Het begrip 'online marketing' wordt tegenwoordig te veel gelinkt aan een webshop of B2C-gerelateerde producten. Dit is geheel onterecht, en een gemiste kans voor veel B2B-bedrijven. Dat weten wij bij Laméco als geen ander. Wil jij aan de slag met B2B online marketing om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Plan een adviesgesprek in met een van onze specialisten.

B2B-marketingconversie

Het belangrijkste is om vooraf een doel te bepalen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 'meer naamsbekendheid', 'meer en kwalitatief betere leads' of 'meer telefonische aanvragen'. Samen met jouw input richten we de juiste customer-journey in; oftewel het conversiepad van aanvraag tot aankoop wordt goed in kaart gebracht. Dit alles om vervolgens een succesvolle B2B online marketingstrategie uit te werken.

Search Engine Advertising (SEA) proces - Laméco
Search Engine Advertising (SEA) proces - Laméco

Meten is weten

Jij wil weten wat de resultaten zijn van jouw B2B online marketingcampagnes. Dit meten we aan de hand van een maandelijkse online marketingrapportage met hierin de belangrijkste KPI’s gericht op jouw online succes. Jouw input is hierbij ongetwijfeld ook van belang; jij kent de trends en ontwikkelingen in de markt en weet wat er speelt op de werkvloer.

SEA zoekmachine adverteren - Laméco
SEA zoekmachine adverteren - Laméco

B2B online marketingkansen

Binnen online marketing zijn er verschillende mogelijkheden. Bij zoekmachines kun je zowel betere posities krijgen in de organische zoekresultaten (SEO) als in de betaalde zoekresultaten (SEA).

B2B-marketing bij Laméco

Elke B2B-organisatie vergt een andere online marketingstrategie. Door onze jarenlange kennis van de B2B-sectoren, weten wij als geen ander hoe dit aan te pakken. In deze case lees je een succesverhaal van een van onze klanten.

Wist je dat Laméco Google Partner is? Dit betekent dat we altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe features, ontwikkelingen en beleidsveranderingen. Zo kunnen we hier continu op inspelen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van B2B online marketing? Plan vrijblijvend een gesprek in, wij denken graag met je mee.

Plan een strategisch adviesgesprek in met Iris!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Iris staat voor je klaar!

  Bel Iris
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!