Wat het meest gevraagd wordt bij een CMS:

Voor het beheer van je website(s) heb je tal van eisen en wensen, maar de meest gestelde vragen zijn voor vrijwel iedereen gelijk:

  • Staat mijn content centraal?
  • Is het eenvoudig in gebruik?
  • Krijg ik volledige vrijheid in design, maar met behoud van de huisstijl?
  • Is het een veilig systeem en goed te updaten omgeving met roadmap?
  • Kan ik wisselen van ontwikkelaar wanneer de samenwerking mij niet bevalt?

🤔 Herkenbaar?


Hoe pakken we dit aan met Craft CMS?

1. Jouw content bepaalt de indeling

Een goed CMS werkt niet met templates maar blokken. Een website bouwen (in bijvoorbeeld Craft CMS) werkt met blokken, contentblocks of pageparts. Hiermee stel je de gewenste template samen met bijvoorbeeld tekst, afbeeldingen, quotes, call-to-actions, video’s, etc. Wij ontwerpen en bouwen de blokken vooraf op basis van jouw huisstijl. Bij het vullen van je website kies je steeds een blok en voeg je de content toe.

2. Live-weergave tijdens bewerken

Switchen tussen twee schermen bij het vullen of aanpassen van je website? Met een Live-weergave hoeft dat niet meer. Je bewerkt de website in de voorkant, en zo kijk je live mee tijdens het bewerken. Je ziet meteen hoe de website eruitziet na je aanpassing.

3. Volledige vrijheid van design

Bij Craft CMS hoeven we geen standaard templates of lay-outs te gebruiken. We zijn volledig vrij in de keuze van het design en ook na een software-update blijft dit natuurlijk werken. Bij Craft CMS zijn we vrij in de keuze van het ontwerp. We kunnen de website dus precies vormgeven zodat de bezoeker de allerbeste ervaring krijgt.

4. Veiligheid voorop

De veiligheid van een website wordt steeds belangrijker. De basisgedachte bij de ontwikkeling van Craft CMS is goede beveiliging. Die beveiliging bestaat uit een goede code die eenvoudig up-to-date te houden is. Maar ook uit de mogelijkheid voor een 2-staps-login, waarbij je naast een gebruikersnaam en wachtwoord, ook een code ontvangt van het CMS om in te loggen.

5. Je bent niet van ons afhankelijk

Software lock-ins, wij haten ze. Daarom dragen we ons werk altijd aan je over. Daarmee word jij eigenaar van wat we voor jou hebben ontwikkeld. Mocht je een keer niet meer blij zijn met Laméco (dit gebeurt nooit), dan zijn er genoeg andere partijen die je project kunnen doorontwikkelen. Dit geeft je vrijheid om te kiezen voor een fijne leverancier en zorgt ervoor dat wij onze stinkende best doen om altijd de allerbeste keuze te blijven.


Wanneer is Craft CMS geschikt voor mijn website?

Wil jij marktleider worden of blijven? Dan is Craft CMS een geweldige keuze. Het maakt snel groeien en doorontwikkelen mogelijk en kent weinig beperkingen in mogelijkheden.

Dus wil je...

  • Met een (API-)koppeling verbinden met verschillende andere systemen?
  • Een website waarbij cybersecurity op de eerste plaats staat?
  • Wereldwijd bezoekers aanspreken met meerdere talen?
  • Supersnel bezoekers kunnen helpen?

Dan past Craft CMS perfect bij je.

Waarom jij een Craft CMS website wil
CRAFT

Meer weten over Craft en hoe je dit het beste gebruikt?

Laméco kantoor Eindhoven F1 simulator