Jouw website klaar voor de toekomst

Jezelf nooit meer zorgen maken om je website terwijl hij wel al je doelen realiseert. Niet voor een tijdje, maar steeds weer. De website wordt continu verbeterd, dus is altijd op zijn best. Nu én in de toekomst.

Bijkomend voordeel: wij maken je aller-allerlaatste website. Eentje die we daarna continu verbeteren en dus nooit meer opnieuw gebouwd hoeft te worden. Dat bespaart je veel tijd en zorgen.

Craft CMS websites door Laméco

Geen nieuwe website maar evolutie

Snel, goed vindbaar en veilig is vanzelfsprekend. Belangrijker is dat jouw website gegarandeerd zijn doelen behaalt. Niet alleen nu, maar door aanhoudende verbeteringen ook in de toekomst. Een website van Laméco sluit altijd perfect aan op jouw vraag.

Door middel van Scrum verbeteren we je website voortdurend, waardoor je nooit meer een nieuwe nodig hebt. Leer meer over deze Agile-werkwijze of bekijk voorbeelden van zo’n langetermijnwebsite in onze cases.

Bekijk onze cases

Wat is het beste CMS?

Er bestaan veel verschillende systemen om een website in te ontwikkelen. Wij hebben niet één systeem waarin we werken, maar hebben wel één vereiste: het moet het systeem zijn dat bij jou het allerbeste past. Met andere woorden: het systeem dat het jou zo makkelijk mogelijk maakt om je doelen te bereiken. Bij onze andere opdrachtgevers in B2B blijkt dat vaak 'Craft', of 'Kunstmaan' te zijn met een framework van 'Symfony'.

Maatwerk Website door Laméco

Website zonder zorgen

Zodra de website live gaat verdwijnen wij niet naar de achtergrond. We blijven juist klaarstaan voor het snel en efficiënt behandelen van jouw vragen en wensen. Zo weet je zeker dat je nooit problemen hebt met je website.

Ondertussen blijven we de website ook na oplevering verbeteren. Bijvoorbeeld met nieuwe technologieën of wensen van de gebruiker. Hierdoor levert de investering altijd het maximale rendement op.

One more thing... deadline is deadline. We zijn flexibel in onze werkwijze, maar standvastig als het afspraken betreft. Opleveringen binnen de deadline zijn bij Laméco dus een zekerheid.

Plan een strategisch adviesgesprek in met Daan!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Daan staat voor je klaar!

  Bel Daan
Daan Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!