Webapplicatie op maat gemaakt door Laméco

Bedrijfsgroei door een eigen webapplicatie op maat

Er zijn veel verschillende soorten webapplicaties, maar zij hebben één ding gemeen: ze veraangenamen het werk en maken bedrijfsprocessen efficiënter. Ben je benieuwd welke digitale investering jouw bedrijf laat groeien? Laten we dat bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bekijken we wat er te verbeteren valt en welke webapplicatie dat het beste kan realiseren. Eventueel met een API-koppeling naar je huidige software.

Digitalisering zonder rompslomp

Digitalisering zelf is geen doel, maar een middel om jouw doelen te bereiken. Ook weten we dat 20% van de functies ongeveer 80% van je problemen oplost. Een webapplicatie met zo'n verbeterfunctie maakt de kans dus groot dat het oplossen van uitzonderingen niet eens nodig is. We zullen dit goed onderzoeken en stapsgewijs initiëren, zodat projecten niet onnodig lang, duur of complex worden. Je bedrijfsdoelen behalen was nog nooit zo makkelijk.

Maatwerk webapplicatie door Laméco

Verwachtingen valideren met glashelder prototype

Omdat jij snel een prototype kunt laten zien, worden gebruikers meteen betrokken bij de ontwikkeling van de webapplicatie. Dat motiveert ze direct voor het gebruik ervan en zo kunnen wij hun wensen snel doorvoeren. Vervolgens bewerken we het prototype tot perfect bruikbaar concept design. Dit testen we op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld of de doelen behaald worden en of de gebruiker er goed mee overweg kan. Als dat zo is en iedereen gaat akkoord, dan gaan onze betrokken developers aan de slag. Ze bouwen de webapplicatie die dus van harte welkom is.

Ervaring uit de praktijk

- Patricia van Os, Marketing & Communicatie bij Bolidt kunststoftoepassing

"We zaten heel snel op hetzelfde spoor en Laméco is snel van begrip en er wordt erg goed meegedacht over datgene wat we al hebben staan."

We blijven jouw webapplicatie verbeteren

De technologie ontwikkelt zich en je bedrijf groeit. Webapplicatie zijn dus nooit ‘af’. Wij blijven daarom ook na oplevering betrokken. Zo zien we of de bedrijfsdoelen worden behaald, en of er alweer nieuwe verbeteringen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld vanwege nieuwe technologieën of wensen van de gebruiker. Zo levert de digitale investering altijd het maximale rendement op.

One more thing... deadline is deadline. We zijn flexibel in onze werkwijze, maar scherp als het afspraken betreft. Opleveringen binnen de deadline zijn bij Laméco dus een zekerheid.

Constante ontwikkeling webapplicatie Laméco

Plan een strategisch adviesgesprek in met Martin!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Martin staat voor je klaar!

  Bel Martin
Martin Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!