Web-portal-Laméco

Interactie met de klant via functionele web-portal

Wil je een gemakkelijke en open communicatie binnen je bedrijf, maar weet je niet hoe? Een portal biedt hierin uitkomst, compleet op maat of een standaardoplossing.

Benieuwd hoe een web-portal jou dichter bij je klant brengt? Laten we dat bespreken in een vrijblijvend adviesgesprek. Door onze kennis over bedrijfsprocessen, software en technologie te combineren, vinden we altijd de beste oplossing.

Van traditioneel extranet naar moderne web-portal

Alle data veilig opgeslagen, overal te beheren en eenvoudig door te geven. Een web-portal bespaart je veel tijd omdat datastromen (inclusief gekoppelde acties!) zijn geautomatiseerd.

Waar gebruikers bij traditionele systemen alleen nog maar geïnformeerd werden door de beheerders, kunnen ze in een web-portal ook zelf acties uitvoeren. Daarnaast is conversatie tussen de klant en medewerker mogelijk, dus opdrachtgevers worden met een web-portal meer betrokken bij je bedrijf.

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat iedereen je portal ook graag gebruikt.

Ervaring uit de praktijk

- Martin de Kramer, manager Service Center bij HQ Pack

"Het projectteam van Laméco is erg goed in het vertalen van een vraagstuk naar een duidelijke oplossing. Mede door het gebruik van Trello waarin we alles bijhielden, was de responstijd vaak heel kort."
Productenoverzicht hq pack service center 1

Online dienstverlening met eigen web-portal

De ontwikkeling van traditioneel extranet naar slimme web-portal is de laatste jaren hard gegaan. Anno 2022 hoort producten aanbieden, betalingen faciliteren of dienstverlening uitwisselen bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden van een web-portal.

Zo kunnen opdrachtgevers van HQ Pack tegenwoordig online de status van hun product opzoeken. Benieuwd waar de medewerkers van de marktleider in highttechverpakkingen de portal voor gebruiken?

Bekijk de case

Eindeloze mogelijkheden op maat

Wat je wensen ook zijn, de mogelijkheden van een web-portal zijn dus eindeloos. Naast de standaardsystemen, kunnen wij namelijk ook een web-portal op maat voor je maken.

We bouwen je portal in een Symfony Framework. Eventueel aangevuld met een API-koppeling naar je CRM-systeem of website.

Webportal

Oplevering binnen deadline

Zodra een projectdeel af is, kun jij er meteen mee aan de slag. Het bedrijfsproces verandert en de meerwaarde komt tot uiting. Ook na oplevering van de portal of webapplicatie blijven we betrokken. Zo zien we of er gebeurt wat we hadden verwacht en of er alweer nieuwe verbeteringen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld vanwege nieuwe technologieën of wensen van de gebruiker. Hierdoor levert de investering altijd het maximale rendement op.

One more thing... deadline is deadline. We zijn flexibel in onze werkwijze, maar scherp als het afspraken betreft. Opleveringen binnen de deadline zijn bij Laméco dus een zekerheid.

Plan een strategisch adviesgesprek in met Daan!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Daan staat voor je klaar!

  Bel Daan
Daan Laméco
Of weet je het al zeker? Naar prijsopgave