Laméco ontwikkelt voortdurend

Jij wil mee met de nieuwste ontwikkelingen in het online landschap, maar voor alles dient een maatwerk oplossing bedacht en gemaakt te worden. Bij Laméco hebben we hier verandering in gebracht. Vanwege onze up-to-date kennis van de marktvraag en door onze samenwerking met (inter)nationale opdrachtgevers, weten wij exact welke behoeftes er zijn. Wij zitten niet stil, waardoor onze producten en tools zich blijven ontwikkelen en in aantal groeien.

Werken-bij website

Als B2B-bedrijf ben jij op zoek naar topkandidaten in de krappe arbeidsmarkt, maar jouw huidige vacaturepagina kan wel een redesign gebruiken. Om in te spelen op deze vraag, heeft Laméco haar eigen werken-bij product ontwikkeld. Wil je meer weten? Lees hier alles over onze werken-bij website.

Werken-bij website
Werken-bij pagina door Laméco
Geautomatiseerd formulieren testen door Laméco

Geautomatiseerd testen

Werk je met formulieren, een API-koppeling of applicatie op je website? En wil je zeker weten dat deze koppelingen en formulieren iedere dag werken zoals het hoort? Bij Laméco hebben we geautomatiseerde testen voor je ontwikkeld, waardoor jij je hier geen zorgen om hoeft te maken. Wil jij ook een automatische test voor je website? Je leest er hier alles over.

Geautomatiseerd testen

Nieuwe maatwerk producten

De markt en online mogelijkheden veranderen voortdurend. Het kan dus zijn dat jouw gewenste product hier niet bij staat. Geen zorgen, bij Laméco helpen we je met elk (ook nog niet-bestaand) maatwerk product en/of tool. Laten we dat samen bespreken in een strategisch adviesgesprek.

Plan een strategisch adviesgesprek in met Martin!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Martin staat voor je klaar!

  Bel Martin
Martin Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!