Bufr

Bufr

Bufr bemiddelt online vastgoedfinancieringen voor commercieel vastgoed. Deze financieringen worden verstrekt door beleggers, die via Bufr worden verzekerd van een vast rendement met solide onderpand. Het innovatieve bedrijf is in 2020 opgericht en gevestigd in Tilburg. Vrijwel alle werkzaamheden voltrekken zich online.

Alles snel online geregeld Alles snel online geregeld
Volledige integratie met AFAS
Samenwerking sinds 2020 Samenwerking sinds 2020

De vraag

Hoe kunnen we onze dienstverlening online op een makkelijke, snelle en persoonlijke manier afstemmen met de klant?

De aanpak

Als nieuw bedrijf zocht Bufr een partij die hen naast het realiseren, ook kon adviseren over de geschikte oplossing. Bij de start was er nog veel onduidelijk over de inrichting en focus van Bufr, dus flexibiliteit was noodzakelijk. Daarom werd de Scrum-werkwijze gehanteerd en is er gewerkt met wireframes.

Het resultaat

  • Overzichtelijke en aantrekkelijke website
  • Goed georganiseerd portaal
  • Gat in de markt gedicht
"Gebruikers vinden het portaal heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, dus we hebben samen iets moois gemaakt."
Bas Westland  / Directeur van Bufr
Bas Westland
Bufr website gemaakt door Laméco
Bufr website gemaakt door Laméco

1e uitkomst: gecompliceerde dienst in een simpel online jasje

Een vastgoedfinanciering afsluiten vraagt in de regel meer aandacht dan iets bestellen in een webshop. Toch had Bufr de ambitie om hun diensten snel en eenvoudig online aan te bieden. Voor ons een aantrekkelijke opdracht, want dat vroeg maatwerk. Deel 1 van het resultaat is de gebruiksvriendelijke website Bufr.com. Het is overzichtelijk ingericht en bevat handige tools. Wellicht net zo belangrijk is dat de website professionaliteit uitstraalt. Naast een goede klantbediening worden er dus ook leads gegenereerd. En dit is slechts het begin van de opdracht, want we hebben samen nog meer ontwikkeld.

Bekijk de website
Bufr maatwerk platform met AFAS-koppeling gemaakt door Laméco
Bufr maatwerk platform met AFAS-koppeling gemaakt door Laméco

2e uitkomst: online archiefkast met potentie

De website is met een uitgebreide AFAS-koppeling verbonden aan een nieuw portaal. Alle data staat hierdoor op een centrale plek in de eigen stijl van Bufr en is beschikbaar voor belanghebbenden. Bijvoorbeeld voor adviseurs die met ondernemers een dossier opstellen van de vastgoedfinanciering. De investeerders kunnen die dossiers vervolgens inzien en zo ontstaat er een match. Het portaal is door ons ontwikkeld in Symfony en stapsgewijs tot stand gekomen met wireframes.

17 150dpi

Succesvolle samenwerking levert gewenst resultaat

Bufr heeft veel inhoudelijke kennis van de markt, maar de gewenste richting die het bedrijf op wilde stond in 2020 nog niet vast. Dit zorgde voor een traject waarin veel geschakeld en aangepast moest worden. Transparantie stond centraal, want iedere keuze die Bufr of Laméco maakte, had direct invloed op de kosten en doorlooptijd. Bufr wil blijven groeien, maar met wat er nu staat, is het eerste gat in de markt al gedicht. Een knap staaltje ‘digitaal denken en digitaal doen’.

Bufr aanbodpagina ontwerp
Bufr aanbodpagina ontwerp

Plan een strategisch adviesgesprek in met Daan!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Daan staat voor je klaar!

  Bel Daan
Daan Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!