Sprint 0 Laméco
Sprint 0 Laméco

Laméco ❤️ AFAS

We geloven heilig dat automatiseren je bedrijf verder helpt. AFAS is een geweldig pakket om processen goed te stroomlijnen, maar soms heeft het ook grenzen. Daarvoor hebben we de AFAS-connector ontwikkeld. Een koppeling tussen AFAS en websites / webapplicaties. Gegevens uit AFAS kunnen gematcht worden met een webomgeving. De connector kan stand-alone gebruikt worden of we helpen je met het ontwikkelen en inrichten van een online platform. Eenvoudig in gebruik voor jou en je klanten, goed beveiligd en snel in te zetten.

Laméco gecertificeerde Afas koppeling partner
Laméco gecertificeerde Afas koppeling partner

Van een mijn-omgeving tot HR-automatisering

We hebben veel projecten gemaakt waarin een koppeling met AFAS een belangrijke rol speelt. Van een 'mijn-selfserviceomgeving' -waar klanten inzicht in data krijgen of zelf zaken kunnen regelen via je website- tot het automatiseren van recruitment-taken via 'werken-bij website'.

Gecertificeerde AFAS-koppeling & AFAS-partner

Sinds 2021 zijn we gecertificeerd AFAS-partner. Daarmee laten we zien dat onze koppeling voldoet aan de eisen van AFAS. Ook is de koppeling veilig en slaan we geen data op buiten AFAS. Periodiek wordt de koppeling door een externe partij gecontroleerd op beveiliging. Als je samenwerkt met een AFAS-partner weet je dat er voldoende kennis in huis is.

Hoe ga je van start?

Ok, je ziet het wel zitten met AFAS en Laméco. Maar hoe begin je?

  1. Deel je idee met ons via een mail, formulier of chat.
  2. Binnen twee werkdagen hebben we contact of we je kunnen helpen.
  3. We maken een afspraak om scherp te krijgen wat je idee is en wat je wil bereiken.
  4. Binnen een week heb je een voorstel en offerte.
Start hier