Klanten die hun webapplicatie door Laméco hebben laten ontwikkelen:

Screenshot 2023 10 19 at 14 41 40

Laméco: Webapplicatie bouwer in Eindhoven!

In de snel veranderende en digitale wereld is het cruciaal om te beschikken over webapplicaties die perfect aansluiten op de unieke behoeftes van jouw organisatie. Generieke oplossingen passen soms, maar schieten ook vaak tekort, wat resulteert in frustratie, inefficiëntie en gemiste kansen.

Laméco ontwikkelt maatwerk webapplicaties die naadloos integreren met jouw bestaande systemen en processen.

Met als resultaat: doelgerichte oplossingen en meer werkplezier!

Al 20 jaar zijn wij de specialist in het ontwikkelen van applicaties optimaliseren van grote organisaties, zoals: Joulz, Simac, MAN Truck & Bus en andere marktleiders.


Statistieken

20 Jaar ervaring

20 Jaar ervaring

3000+ Projecten

3000+ Projecten

100% Vooruitgang

100% Vooruitgang

Maatwerk webapplicaties ontwikkelen: De sleutel tot efficiëntie en succes

Laméco gelooft in de kracht van samenwerking. We werken nauw samen met onze relaties om een diepgaand begrip te krijgen van hun behoeften en doelstellingen. Dit vormt de basis voor de ontwikkeling van webgebaseerde applicaties die perfect aansluit op jouw unieke situatie.


Met ons ga je altijd vooruit, beloofd!

Web development, onze expertise

Onze techniek veroorzaakt online succes waar je nooit meer vanaf komt. Laméco heeft de kennis en expertise om als web developer specialist jou een geweldige oplossing aan te bieden Je kunt ons vragen voor:

  • Webapplicaties
  • Web-portal
  • API-koppelingen
  • Maar ook het bouwen van een professionele website

Wij zijn o.a. officiële partner van Craft CMS. Meer weten over de voordelen van dit CMS? Bekijk deze pagina over Craft CMS.

Onze digitale oplossingen

Ervaringen uit de praktijk

- Martin de Kramer, manager Service Center bij HQ Pack

"Het projectteam van Laméco is erg goed in het vertalen van een vraagstuk naar een duidelijke oplossing. Mede door het gebruik van Trello waarin we alles bijhielden, was de responstijd vaak heel kort."

De voordelen van maatwerk webapplicaties


  • Efficiëntere workflows: Software die perfect is afgestemd op jouw behoeften stroomlijnt workflows en verbetert de productiviteit.
  • Grijp kansen: Met een webgebaseerde applicatie die jouw specifieke processen ondersteunt, ben je beter in staat om kansen te herkennen en te benutten.
  • Verhoogde gebruikerstevredenheid: Een applicatie die gebruiksvriendelijk is en aansluit op de werkwijze van jouw medewerkers, zorgt voor een hogere tevredenheid.
  • Concurrentievoordeel: Door te investeren in een goede webapplicatie, onderscheid je je van de concurrentie en optimaliseer je jouw bedrijfsvoering.

Op zoek naar een betrouwbare partner in Eindhoven? Neem contact op met Laméco voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Neem contact op

Deze bedrijven gingen je voor

Laméco is gevestigd in Eindhoven heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het digitaliseren van bedrijfsprocessen en ontwikkelen van applicaties en software. Wij zijn partner van grote bedrijven zoals o.a. Joulz, Simac, MAN Trucks en Schindler. Waarbij wij iedere project zien als een mooie uitdaging!

Bekijk de ervaringen van andere bedrijven hieronder.

Bekijk alle cases
Screenshot 2023 10 19 at 14 36 38
Webapplicatie op maat gemaakt door Laméco

Samen naar een digitale oplossing!

Maken we samen de unieke ontwikkelreis? Wij kijken ernaar uit! Neem contact op met Laméco en ervaar hoe we samen jouw maatwerk applicatie realiseren!

Laméco: Jouw partner voor efficiëntie, succes en innovatie.

Meer over ons

Samenwerken aan een webapplicatie?

Laméco kantoor Eindhoven F1 simulator