Waarom kies je voor Craft CMS?

Craft CMS voldoet aan de meest gevraagde eisen en wensen. Het is flexibel in de voor en achterkant. Eenvoudig in gebruik en makkelijk op maat te maken aan de voorkant. En last but not least. Het is leverancier onafhankelijk. Lees meer over Craft CMS en de voordelen?

Salesforce

Salesforce is wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software.

Je CraftCMS website koppelen met Salesforce?

Leads die via je CraftCMS website binnenkomen direct in Salesforce? Mis geen kansen meer doordat formulieren bij de verkeerde mailbox binnenkomen. Deze koppeling brengt je leads meteen in Salesforce.

Naast heel handig, ook heel GDPR- en AVG-proof. De leads blijven namelijk niet rondhangen in het CraftCMS maar gaan direct Salesforce in. Hierin kun je de aanvragen volgens een proces laten afhandelen.

Salesforce biedt veel mogelijkheden om te koppelen met CraftCMS. Wat precies mogelijk is, hangt af van welke versie van Salesforce gebruikt wordt. We helpen je graag verder hierin succesvol te worden.

Het beste kunnen we je helpen met een adviesgesprek. Dit duurt maximaal 1 uur, en aan het einde weet je precies wat wel en niet kan. We geven je ook tips hoe je dit het beste kan inrichten en als wij niet de beste partij zijn, zeggen we dat ook eerlijk.

DSC02010

Plan een gesprek over de mogelijkheden van Salesforce en CraftCMS:

Je bent nog een paar stappen verwijderd van online succes. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Daan staat voor je klaar!

  Bel Daan
Daan Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!