Partner in education Fontys Marketing Management

29 januari 2019 Laméco
Partner in education Fontys Marketing Management

Laméco is Partner in Education van Fontys Hogeschool Marketing Management. Deze samenwerking heeft het doel om onderwijs aan te laten sluiten op de praktijk en zo actueel en aansprekend onderwijs te kunnen creëren. Wij zijn erg trots dat we ons Partner in Education van Fontys Marketing Management mogen noemen!

Samenwerking Laméco en Fontys

Laméco is erg betrokken bij Fontys. Zo verzorgen wij verschillende gastcolleges en werken we samen aan onderzoeksprojecten. Meerdere studenten hebben hun stage- of afstudeeropdracht uitgevoerd bij Laméco. Regelmatig zijn wij te vinden in examenzittingen. Tevens zijn we onderdeel van de werkveldadviescommissie binnen Fontys. Naast de samenwerking met de Fontys Hogeschool Marketing Management mochten wij ons al eerder trotste Partner in Education van Fontys Hogeschool ICT noemen.

Vanwaar de keuze als partner in education?

Door de samenwerking met de afdeling Marketing Management wordt het partnerschap met Fontys nog intensiever. Wij vinden het belangrijk om te investeren in ontwikkeling van studenten zodat we hen nog beter kunnen klaarstomen op het werkveld. Bovendien leren we daar zelf ook nog eens hartstikke veel van. Doordat we nu ook Partner in Education zijn van Fontys Marketing Management kunnen we ook marketinggerelateerde studenten ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Wil jij je studie ook verbreden door een bezoek, stage of onderzoek bij Laméco?

Voor meer informatie of over mogelijke stages, (onderzoeks)projecten of afstudeeropdrachten kun je contact opnemen met Iris Bosch, Teamlead Online Marketing bij Laméco.

Iris Bosch Laméco