Laméco is Partner in Education van Fontys

21 december 2017 Laméco
Laméco is Partner in Education van Fontys

Sinds 2017 is Laméco partner in education van Fontys Hogeschool ICT. De komende 4 jaar gaan Laméco en Fontys Hogeschool ICT een formele, intensieve samenwerking aan met als doel om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Daarnaast willen ze ook een naadloze aansluiting op het werkveld realiseren. De laatste jaren was Laméco al erg betrokken bij Fontys. Zo hebben we verschillende gastcolleges verzorgd. Ook doen we regelmatig projecten samen met studenten, faciliteren we afstudeer- en stageplaatsen, zijn we zeer regelmatig te vinden in examenzittingen en zijn we onderdeel van de werkveldadviescommissie.

Daan Lammers, directeur van Laméco:

"opleiding en doorontwikkeling is voor onze branche zo ontzettend belangrijk dat wij geen moment willen laten liggen om hierin niet betrokken te zijn. Fontys zit bij Laméco om de hoek en een samenwerking met Fontys is daarom hartstikke logisch. Er zit enorm veel talent en het is fantastisch om samen te werken met de enthousiaste studenten én docenten. Het is een mooi voorbeeld hoe onderwijs en bedrijfsleven samen kunnen werken."

Ad Vissers, Directeur Fontys Hogeschool ICT:

"Al ruim 10 jaar werken we samen met het bedrijfsleven. Op deze manier zijn wij in staat om vernieuwend en inspirerend onderwijs te verzorgen. Deze samenwerking is geen bijzaak of een vrijblijvende onderneming. Juist door bedrijven intensief bij het onderwijs te betrekken, wordt het curriculum betekenisvoller zowel voor de student als de docent. En uiteindelijk ook voor het bedrijfsleven."

Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op deze samenwerking en moedigen al onze collega-bedrijven aan om dezelfde samenwerking aan te gaan met Fontys.

Wil jij je studie ook verbreden door een bezoek, stage of onderzoek bij Laméco?

Voor meer informatie over mogelijke stages, (onderzoeks)projecten of afstudeeropdrachten kun je contact opnemen met Martin Verheggen, chef operatie bij Laméco.

Martin Verheggen Laméco