Laméco verhuist: op naar de mooiste werkplek van Eindhoven

16 april 2019 Laméco
Laméco verhuist: op naar de mooiste werkplek van Eindhoven

Na precies 8 jaar was ons kantoor écht te klein geworden en daarom zijn we deze week (april 2019) verhuisd naar de Scherpakkerweg 25 in Eindhoven.

De afgelopen 3 maanden is het nieuwe kantoor verbouwd en ingericht. Vandaag zijn we dan echt verhuisd. Op LinkedIn heb je misschien al wat stiekeme updates voorbij zien komen, maar nu mag het officieel naar buiten! Ons nieuwe kantoor is een plek waar onze visie op de ideale werkplek echt tot leven komt. We hebben hier, met ons team van bijna 20 collega’s, voorlopig weer genoeg ruimte om verder te groeien. Onze ambitie is namelijk nog steeds om iedere 5 jaar minimaal te verdubbelen. Daarom willen we talent een mooie ruimte kunnen bieden om te werken op een inspirerende locatie.

Even oversteken

Oprichter en directeur Daan Lammers: “Het was echt aanpassen het afgelopen half jaar in ons vorige pand. Als mensen in de keuken aan het werken en vergaderen zijn, ben je wel uit je jasje gegroeid. In de aanloop naar onze verhuizing bedacht ik me hoe we op de Steijgerweg een paar jaar geleden binnen kwamen en ik mezelf niet voor kon stellen dat we er ooit zouden uitgroeien. De laatste jaren zijn we echter zo snel gegroeid dat we echt opzoek moesten naar een nieuwe locatie. Dat je die dan vindt op 25 meter van je huidige kantoor is natuurlijk hilarisch, maar vooral erg praktisch. We zijn met alle verhuizers letterlijk de weg overgestoken.”

Met het pand hebben we best een aantal uitgesproken keuzes gemaakt. Bijvoorbeeld meer beweging stimuleren door op één plek eten en drinken te plaatsen. Maar ook één prullenbak in het pand moet gaan zorgen dat mensen vaker opstaan. Bovendien wilden we een professionalisering doorvoeren in Laméco en de faciliteiten voor de teams. Op deze plek kunnen we echt doorgroeien en hebben we een prachtige plek om deze groei te faciliteren.

Hieronder nog een klein voorproefje van wat je kan verwachten in ons nieuwe kantoor. Maar natuurlijk ben je meer dan welkom om het zelf te ervaren!