Laméco 10 jaar

05 oktober 2014 Laméco
Laméco 10 jaar

Het internet en nieuwe technologieën gaan de levens van mensen behoorlijk veranderen, maar hoe wist bijna niemand. Wij dachten dat wel te weten en wilden daar de wereld mee veroveren. In 2004 startten we nog tijdens onze studie met Laméco, na wat aandringen van hare majesteit behaalden Peter en ik in 2008 beide ons diploma. We wilden alles behalve doorsnee zijn; daarom is ons logo ook 'anders'. Het is degelijk en al bijna 100 jaar oud. Er gaat geen week voorbij dat niemand me vraagt hoe we aan dit logo komen.

Dag studentenleven

Vanaf toen was het echt afgelopen met het studentikoze leventje. We versleten kantoor na kantoor en na een paar maanden zijn we gestopt met koude acquisitie; daar konden we trouwens toch niets van… Opdrachtgevers kwamen naar ons toe om mooi en goed werk te laten maken. In 2011 verhuisden we naar ons kantoor aan de Steijgerweg in Eindhoven. Ook wonnen we in 2011 onze eerste FD Gazelle award. Daarna kwamen we nog 2 keer (2012, 2013) in de top 10 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Op naar de volgende 10 jaar

De laatste 10 jaar lijkt alles voor ons steeds sneller te gaan. Nieuwe technologieën en apparaten komen continu uit. Dat heeft Laméco niet ouder gemaakt, maar wel wijzer. En voor de toekomst veel sterker. Wij geloven dat ontwikkelingen elkaar nog sneller gaan opvolgen. Bedrijven zullen hierin geweldige kansen krijgen. Wat het ook wordt, Laméco blijft vooroplopen. Dat is onze belofte en uitdaging voor de toekomst.

Een internationale toekomst. Begin 2014 zijn we begonnen met de plannen voor een nieuwe vestiging in Kaapstad. Ook daar gaat internet de levens van mensen veranderen, en hoe weet bijna niemand. Wij denken dat nog steeds te weten en willen de wereld daarmee veroveren.

Daan Lammers
Peter van den Broek

Feliciteren? We hebben taart op kantoor en natuurlijk onze Facebookpagina, Twitter, Linkedin of e-mail.

Laméco Eindhoven 10 jaar