SymfonyCon 2022 en Laméco was er bij!

24 november 2022 Laméco
SymfonyCon 2022 en Laméco was er bij!

Hoe kunnen we onze Symfony kennis een extra boost geven? Door met de Symfony wereldtop te sparren!

Op 17 en 18 november, zijn we met Laméco bij SymfonyCon geweest in Disneyland Parijs. We hebben interessante talks gezien van sprekers die veel hebben bijgedragen aan het Symfony framework. Van wie kunnen we beter de ‘fijne kneepjes’ horen dan van hen?! Denk aan manieren hoe we de ervaring voor de gebruiker kunnen optimaliseren en hoe we processen kunnen versnellen tijdens het ontwikkelen. Op deze manier inzicht krijgen in de ontelbare mogelijkheden die er zijn, helpt ons om op kop te blijven lopen.

Een hoogtepunt was de ontmoeting met Fabien Potencier (CEO en projectmanager van Symfony). Daarbij heeft ons kantoor eindelijk een ElePHPant (met een handtekening van Fabien). Kortom een hele leerzame en interessante ervaring!

Wil je weten wat onze ervaringen kunnen betekenen voor jouw project (of wil je gewoon even knuffelen met de ElePHPant)? Laat het ons even weten!

Wat is Symfony precies? Bekijk ons eerdere blogbericht.

ElePHPant Laméco

Ben je dabei?!

Ben jij developer en denk jij nu.. Shit hier had ik ook bij willen zijn! We gaan nog een aantal talks terug kijken, incl. een drankje. Je bent welkom!