12,5 jaar Laméco

05 april 2017 Laméco
12,5 jaar Laméco

Wat verwachtte ik in 2004? In 2004 waren er op het internet veel kansen en mogelijkheden voor bedrijven. Het internet en nieuwe technologieën zouden de levens van mensen behoorlijk veranderen, maar hoe precies wist eigenlijk niemand. Natuurlijk was ik overtuigd het wel te weten*. En daarom startte ik nog tijdens mijn studie met Laméco. De websites die we toen maakten waren lelijk en log.Ilse.nl was toen de belangrijkste zoekmachine in Nederland.

Het studentikoze leventje werd gecombineerd met het ondernemen. Een combinatie die ik iedere student kan aanbevelen. De HBL (Hogere Beroepsbegeleidende leerweg), ofwel met af en toe hard vallen en opstaan. Nu nog spreek ik opdrachtgevers van het eerste uur. En met regelmaat word ik eraan herinnerd hoe ik kwam voorrijden op mijn fiets. Of hoor ik (oud)collega’s die het hebben over onze grootse indoor BBQ** of de golfbaan*** die we in ons kantoor op de Hoogstraat 107a hadden gemaakt. En zo heb ik nog vele mooie verhalen en herinneringen...

We versleten kantoor na kantoor en na een paar maanden zijn we gestopt met koude acquisitie, daar konden we trouwens toch niets van… Opdrachtgevers kwamen naar ons toe om mooi en goed werk te laten maken. In 2011 verhuisden we naar ons kantoor aan de Steijgerweg in Eindhoven. Een erg fijne plek waar ik iedere dag met heel veel plezier naartoe ga. Ik denk mede door de groei en professionalisering die we hier hebben doorgemaakt, maar vooral door de mensen die betrokken zijn bij Laméco. Opdrachtgevers, collega’s en oud-collega’s.

En nu? Op naar de 25 jaar? Natuurlijk niet, we houden nogal van een feestje bij Laméco. Dus voor de 25 jaar hebben we eerst nog de 15 jaar en 20 jaar. Bovendien bestaat ons kantoor in Kaapstad in 2018 alweer vijf jaar. Time flies when you have Laméco.

Door: Daan Lammers

Voor de liefhebbers:
* Dat bleek overigens best wel mee te vallen achteraf gezien..
** Dit was een heel heel heel erg slecht idee..
*** Dit ook trouwens..