Waarom wil je een website laten maken?

Jij wilt een website, daarom ben je hier. Kant-en-klaar, precies op maat, of weet je dat nog niet? Daar komt onze meerwaarde om de hoek kijken, want wij weten dat wel! Zodra we een beeld hebben van jouw situatie, wensen en doelen, vinden onze ervaren adviseurs het type website dat daar het beste bij past. Dus laten we in een vrijblijvend adviesgesprek bespreken wat je wilt.

Stap 1. Kick-off

We beginnen onze samenwerking met een uitgebreide kick-off. Tijdens een afspraak met het hele team bespreken de situatie. Wat is het doel? Welke wensen en eisen komen daarbij kijken? Zo komen we er bijvoorbeeld achter hoeveel serverruimte er nodig is en wat de mogelijkheden zijn. Deze nemen we samen door.

Website laten maken voor jouw bedrijf door Laméco
website design laten maken door Laméco

Stap 2. Design ontwikkelen

Zodra we beiden overtuigd zijn van de beste mogelijkheid, start de uitwerking. Afhankelijk van de keuze voor Craft, Kunstmaan of ander type CMS, zoeken onze designers de best passende indeling van de website. Ook gebruiken ze hun creativiteit om een unieke vormgeving te creëren die perfect aansluit bij de stijl van jouw bedrijf.

Stap 3. Het bouwproces

Nu het gekozen idee is uitgewerkt, kan de bouw ook echt beginnen. Onze deskundige developers bouwen de website precies volgens het door jouw goedgekeurde ontwerp. Daarbij worden al bestaande stabiele functionaliteiten hergebruikt en aangevuld met maatwerk. Indien nodig, ontwikkelen we zelf nieuwe functionaliteiten of wordt er een API-koppeling toegevoegd. Zo voldoet de website precies aan jouw wensen.

Maatwerk webapplicatie door Laméco
Online marketing B2B

Stap 4. Testen van kwaliteit

Als je een website door ons laat maken, ben je verzekerd van kwaliteit. We testen de website dan ook uitgebreid. Op die manier worden onverwachte bugs altijd al voor oplevering bij Laméco ontdekt.

Stap 5. Content plaatsen

De website is klaar, dus vullen maar. Al jouw afbeeldingen, tekst en andere data kunnen op de website worden geplaatst. Dit kun je zelf doen, of ons vragen het op te pakken. We zorgen dan dat je vindbaarheid in zoekmachines stabiel blijft (301 redirect) of juist verbeterd (SEO). Ook regelen we een SSL-certificaat, zodat de website bij oplevering helemaal klaar is voor livegang.

SEO overleg laméco
API Koppeling op maat Laméco

Stap 6. De website is live!

Afspraak is afspraak, dus altijd op of voor de afgesproken datum, staat jouw website live. Door de uitgebreide testen weten we zeker dat alle functionaliteiten werken en bezoekers je eenvoudig weten te vinden. Zij kunnen meteen gebruikmaken van de nieuwe tools, die wellicht speciaal voor hen ontwikkeld zijn. De website laat dus meteen zien waar hij voor gemaakt is.

Stap 7. Non-stop betrokkenheid

Onze samenwerking is nog niet beëindigd, want wij blijven ook na livegang betrokken. We verbeteren je website doorlopend. Bijvoorbeeld door wensen van de gebruiker of nieuwe technologieën door te voeren. Het voortdurend updaten van de website waarborgt de veiligheid.

Een website laten maken bij Laméco betekent dus een website zonder zorgen. Opdrachtgevers die je voor gingen zijn vooral erg tevreden over ons advies en het directe contact met de developer of andere expert. Lees bijvoorbeeld in de case van MAN hoe goed de communicatie rondom hun landelijke voorraadpagina hen is bevallen.

Strategisch adviesgesprek Technische SEO met Martin

Plan een strategisch adviesgesprek in met Daan!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Daan staat voor je klaar!

  Bel Daan
Daan Laméco
Of weet je het al zeker? Naar prijsopgave