maatwerk website door Laméco

Ambitie vraagt maatwerk

Meer bezoekers, hogere conversie en dus groeiende omzet. Dat bereik je met een maatwerk website een stuk sneller. Er zijn daarnaast nog veel andere redenen om te kiezen voor maatwerk.

  • Beveiliging is extreem belangrijk door bijvoorbeeld informatiestromen.
  • Er is behoefte aan specifieke functionaliteiten (nu of in de toekomst).
  • Je wilt nu of in de toekomsteen mobiele app als aanvulling op je website.
  • Er zijn API-koppelingen benodigd.

In een adviesgesprek analyseren we de situatie en bespreken we je wensen. Vervolgens gaan we aan de slag en leveren we jou binnen afgesproken tijd een veilige maatwerk website. Hiermee behaal je jouw doelen en blijft je concurrenten een stap voor.

Stabiele én originele maatwerk website

Een website bestaat bij Laméco uit maatwerk in combinatie met een open source CMS (Content Management System). Zo’n CMS wordt continu doorontwikkeld door de community en bevat dus geen kinderziektes meer. Het is natuurlijk ook een voordeel dat je niet gebonden bent aan ons of een ander webbureau.

Met deze werkwijze combineren we het beste van twee werelden. Functionaliteiten die vaak terugkomen in websites worden hergebruikt. Deze zijn al velen malen getest en dus erg stabiel. Tegelijkertijd kunnen we deze functionaliteiten eenvoudig uitbreiden zodat de website precies aan jouw wensen voldoet. Als daar nog geen passende functionaliteit voor bestaat, ontwikkelen we die en voegen het toe aan jouw website.

In de case van Simac lees je bijvoorbeeld hoe we alle losse websites van de Simac-werkmaatschappijen hebben teruggebracht naar één overzichtelijke website.

Maatwerk Craft

Op maat, maar eenvoudig te beheren

We bouwen je maatwerk website als een soort van ‘blokkendoos’. Zo kun je zelf je pagina samenstellen met behulp van bijvoorbeeld een ‘titel-blok’, ‘tekst-blok’, ‘afbeeldings-blok’ of ‘formuliers-blok’. Je voegt deze blokken met enkele klikken toe. Vervolgens kun je ze eenvoudig vullen en verplaatsen. Met de live preview houd je al tijdens het bouwen in de gaten hoe jouw website eruit komt te zien.

Ook nadat de website live staat, blijven wij betrokken. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en we blijven de website optimaliseren. Door het blijvend doorvoeren van verbeteringen en nieuwe technieken, blijft de veiligheid van de website gewaarborgd. Met jouw maatwerk website, heb je dus nooit problemen.

Wat is het beste CMS voor jouw maatwerk website?

Er bestaan veel verschillende systemen om een website in te ontwikkelen. Wij hebben niet één systeem waarin we werken, maar hebben wel één vereiste: het moet het systeem zijn dat het allerbeste bij jou past. Met andere woorden: het systeem dat het jou zo makkelijk mogelijk maakt om je doelen te behalen. Bij onze andere opdrachtgevers in B2B blijkt vaak dat 'Craft', en 'Kunstmaan' geschikte CMS-systemen zijn om een maatwerk website mee te maken. Dit doen we dan met een framework van ‘Symfony’.

Maatwerk Website door Laméco
Sander maatwerk

Klaar voor de toekomst

Klanten moeten je snel vinden als je voorop wilt lopen in je branche. Door de vrijheid van maatwerk maken onze experts een website die optimaal aansluit op jouw aanbod, met een design gebaseerd op de bedrijfsstijl. Het voldoet aan jouw specifieke wensen en bevat dus alle gewenste functionaliteiten. De logische indeling van de maatwerk website maakt het overzichtelijk en dus erg gebruiksvriendelijk, op ieder apparaat.

Ook nadat de website live staat, blijven wij betrokken. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en we blijven de website optimaliseren. Door het blijvend doorvoeren van verbeteringen en nieuwe technieken, blijft de veiligheid van de website gewaarborgd. Met jouw maatwerk website, heb je dus nooit problemen.

Plan een strategisch adviesgesprek in met Martin!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Martin staat voor je klaar!

  Bel Martin
Martin Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!