Samenwerken?
Webportal Laméco
Webportal Laméco

Bedrijfsgroei door eigen portal of webapplicatie

Er zijn veel verschillende soorten portals en webapplicaties, maar zij hebben één ding gemeen: ze veraangenamen het werk van zowel medewerkers als klanten. De investering in een systeem op maat zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënter verlopen. Samen met doorlopende verbeteringen, stimuleert dit een constante groei van jouw bedrijf.

DSC01059
DSC01059

Bedrijfsdoelen zijn basis van digitale investering

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we de huidige én gewenste situatie. De bedrijfsdoelen vormen daarbij de basis. Want digitalisering zelf is geen doel, maar een middel om jouw doelen te bereiken.

Samen bekijken we vervolgens welke verbeteringen er mogelijk zijn. Op basis hiervan realiseren wij een optimale portal of webapplicatie die bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelen.

Verwachtingen valideren met glashelder prototype

Omdat jij zo snel een prototype kunt laten zien, worden gebruikers meteen betrokken bij de ontwikkeling van de webapplicatie of portal. Daardoor raken zij snel gemotiveerd voor het gebruik ervan en kunnen wij hun wensen zo goed mogelijk doorvoeren. Uiteindelijk wordt het prototype bewerkt tot perfect bruikbaar concept design. Dit testen we op verschillende gebieden. Bijvoorbeeld of de doelen behaald worden en of de gebruiker er goed mee overweg kan. Als dat zo is en iedereen akkoord gaat, kunnen onze betrokken developers aan de slag met de bouw van het dus al geslaagde systeem.

Ervaring uit de praktijk

- Patricia van Os, Marketing & Communicatie bij Bolidt kunststoftoepassing

"We zaten heel snel op hetzelfde spoor en Laméco is snel van begrip en er wordt erg goed meegedacht over datgene wat we al hebben staan."
Constante ontwikkeling webapplicaties en portals Laméco
Constante ontwikkeling webapplicaties en portals Laméco

Nooit de perfecte portal of webapplicatie

De technologie ontwikkelt zich en je bedrijf groeit. Je eigen portal of webapplicatie zal dus nooit ‘af’ zijn, maar altijd met jou meegroeien.

Ook weten we dat 20% van de functies ongeveer 80% van je problemen oplost. Met zo'n verbeterfunctie is de kans dus groot dat het oplossen van uitzonderingen, niet eens nodig is. We zullen dit goed onderzoeken en stapsgewijs initiëren, zodat projecten niet onnodig lang, duur of complex worden.

Oplevering binnen deadline

Zodra een projectdeel af is, kun jij er meteen mee aan de slag. Het bedrijfsproces verandert en de meerwaarde komt tot uiting. Ook na oplevering van de portal of webapplicatie blijven we betrokken. Zo zien we of er gebeurt wat we hadden verwacht en of er alweer nieuwe verbeteringen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld vanwege nieuwe technologieën of wensen van de gebruiker. Hierdoor levert de investering altijd het maximale rendement op.

One more thing... deadline is deadline. We zijn flexibel in onze werkwijze, maar scherp als het afspraken betreft. Opleveringen binnen de deadline zijn bij Laméco dus echt binnen de deadline.

Heb je een vraag over webapplicaties & portals?

Of weet je het al zeker? Naar prijsopgave