Sander handen

SEO, de sleutel tot online succes

Als bedrijf ontkom je niet aan het belang van een goede online vindbaarheid. Het kan werkelijk de sleutel zijn tot het succes van jouw bedrijf. Jouw doel is om online gevonden te worden door je potentiële klanten. Ons doel is om jouw website bij deze doelgroep bovenaan de zoekresultaten te krijgen. Dit doen we met behulp van zoekmachine-optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd.

Altijd up-to-date

In tegensteling tot betaalde SEA (Search Engine Advertising) campagnes, wordt met SEO jouw website op organische (lees: gratis) wijze in zoekmachines geïndexeerd. De indexering van jouw website in de zoekresultaten wordt niet door een persoon gedaan, maar door een heel slim algoritme. Dit algoritme wordt regelmatig verbeterd, waardoor de SEO-wereld een wereld is die constant verandert. Onze SEO-specialisten zijn daarom continu bezig met het verbreden van hun kennis. Zij houden de veranderingen op het gebied van SEO continu in de gaten, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Zoekmachine optimalisatie SEO proces Laméco

SEO-advies op maat

Voordat we aan de slag gaan met de SEO van jouw website, stellen we eerst een plan van aanpak op. Dit plan van aanpak is op maat gemaakt en bestaat uit een deel uit 'content SEO' door onze online marketeers én een deel 'technische SEO' door onze developers. Behalve adviseren, optimaliseren wij zelf ook actief. En dat loont. Is jouw website bijvoorbeeld mobile-friendly ingericht en sneller dan die van je concurrent? Dan geeft Google jouw website een streepje voor.

SEO voor jouw B2B-bedrijf

Een SEO-strategie hangt af van het type bedrijf. Voor een B2B-bedrijf zijn er andere strategieën dan voor een B2C-bedrijf. Laméco werkt al jaren samen met (inter)nationale marktleiders in de B2B-branche. Door deze jarenlange samenwerking weten we precies hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken. Dit deden we trouwens ook voor MAN Truck & Bus. Benieuwd wat hiervan het resultaat is en wat we nog meer voor MAN Truck & Bus hebben gedaan?

Bekijk de case
MAN Truck & Bus SEO case Laméco

Klaar voor online succes?

Hebben we je interesse opgewekt, maar weet je niet waar te beginnen? Geen probleem! We nodigen je graag uit bij ons op kantoor (online kan ook), om onder het genot van een kop koffie te sparren over de SEO-mogelijkheden voor jouw website met één van onze experts. Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Plan een strategisch adviesgesprek in met Iris!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Iris staat voor je klaar!

  Bel Iris
Iris Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!