Direct bovenaan in de zoekresultaten

Jij wil dat jouw product of dienst bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachine staat, zodat potentiële leads eerder met jou in aanraking komen dan met je concurrent. Hiervoor is zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA), de juiste keuze. Door middel van betaalde advertenties sta jij binnen no-time op topposities en ben je zichtbaar bij jouw B2B-doelgroep. Het is ook mogelijk om in de onbetaalde organische zoekresultaten (SEO) hoger te ranken, maar hiervoor werken we een andere strategie voor je uit.

Online marketing B2B

SEA-strategie

Elk B2B-bedrijf kan een ander doel voor ogen hebben. Denk hierbij aan 'meer naamsbekendheid', 'meer websitebezoekers' of bijvoorbeeld meer 'kwalitatieve leads'. Hiervoor maken we een passende SEA-strategie die bij jouw doel past, startende met een zoekwoordenonderzoek dat het fundament vormt van de SEA-campagnes.

Door onze jarenlange ervaring én samenwerking met (inter)nationale marktleiders in de B2B-branche, weten we als geen ander hoe we jouw plan van aanpak creëren. Dit deden we bijvoorbeeld al voor Joulz. Benieuwd naar het resultaat en welke andere online successen Joulz samen met ons heeft behaald?

Lees de case

Succes delen

Jij wil ook graag weten wat de resultaten zijn van jouw SEA-campagnes.

Elke maand bespreken we de Search Engine Advertising (SEA)-resultaten met je. Dit doen we aan de hand van een online marketingrapportage, met daarin de belangrijkste KPI’s voor jouw bedrijf. Ook jouw input is hierbij wenselijk; jij weet als geen ander wat er op de markt en binnen jouw bedrijf speelt. Zo zorgen we er samen voor dat we jouw potentiële leads zo efficiënt mogelijk bereiken met de juiste termen en advertenties.

Zoekmachine adverteren lameco google ads
SEA zoekmachine adverteren - Laméco

Zoekmachine adverteren voor jouw B2B-bedrijf

Wil jij aan de slag met zoekmachine adverteren voor jouw B2B-bedrijf? Plan een adviesgesprek in met een van onze SEA-specialisten. Samen werken we de beste SEA-strategie uit zodat jij direct in contact komt met jouw doelgroep en waarmee jouw product of dienst bovenaan zichtbaar is in de zoekmachines.

Plan een strategisch adviesgesprek in met Iris!

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Iris staat voor je klaar!

  Bel Iris
Iris Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!