Technische SEO optimalisaties door Laméco

Het belang van technische SEO

Wanneer je een website hebt, is het belangrijk dat deze ook vindbaar is én blijft in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Vindbaarheid is een ruim begrip en op dit moment houden zoekmachines met heel veel verschillende zaken rekening om te bepalen of je website goed functioneert. Hier schreven we eerder al een artikel over: 7 tips om hoger te scoren in Google. Techniek is hierin een belangrijk aspect.

Website vs. winkel

Vergelijk je website eens met een winkel. De winkel verkoopt goede producten maar het pand ziet er onaantrekkelijk uit en valt haast uit elkaar. Dat zorgt voor minder bezoekers en dus minder verkoop. Online is dit bijna hetzelfde. Hoe goed je website inhoudelijk ook is (lees: goede teksten, producten en afbeeldingen), wanneer de techniek niet voldoet zul je merken dat je minder goed scoort in de zoekmachines. Het gevolg hiervan is minder bezoekers.

Technische SEO verbeteringen website door Laméco

Groei mee met algoritmes

Vanzelfsprekend houden wij met het ontwikkelen van websites rekening met de laatste vereisten vanuit de zoekmachines. Wanneer je website enkele maanden oud is, is het slim om de technische vereisten regelmatig opnieuw te checken. Zoekmachines blijven doorontwikkelen en hierdoor kijken algoritmes steeds naar andere zaken binnen een website. Momenteel is het vooral belangrijk dat je website snel, veilig en mobielvriendelijk is.

Technische SEO-check

Om ervoor te zorgen dat je website technisch optimaal is ingericht voor zoekmachines, kunnen wij een technische SEO-check uitvoeren. Heb je een website bij ons? Dan lossen we de meeste punten direct op of stemmen we met je af wat de vervolgstappen kunnen zijn. Beheren we je website niet, dan leveren we je een rapport aan waarin je exact ziet wat jouw webdeveloper moet aanpassen.

Strategisch adviesgesprek Technische SEO met Martin

Vraag een technische SEO-check aan voor jouw website

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Martin staat voor je klaar!

  Bel Martin
Martin Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!