Server
migratie

Een server is een mix van hardware en software, deze veranderd door de jaren heen, en een deel van onze servers zijn toe aan een update om in de toekomst goed te kunnen blijven werken.

Vandaar dat wij servers gaan migreren, deze nieuwe servers zijn weer helemaal up to date en makkelijker te onderhouden. Waardoor de systemen stabieler en veiliger worden.

Veelgestelde vragen

 • Merk ik iets van de migratie?

  Buiten dat u geen aanpassingen aan de website kan doorvoeren op de dag merkt u weinig van de migratie.

 • Wat moet ik zelf doen?

  U of uw systeembeheerder zullen de ip adressen van de website moeten veranderen om 11:00 op de gekozen dag van de migratie.

 • Moet ik hierdoor meer betalen?

  Nee we zorgen er graag voor dat de servers waar uw website op draait up to date blijven met de nieuwste technieken, en dit is iets waarin wij dan ook graag in vooruitstreven en in investeren.

 • Zijn er risico’s?

  Het kan voorkomen dat de website onderdelen bevat die op de nieuwe server omgeving niet optimaal werken. In bijna alle gevallen constateren wij dit voor de website online gaat en maken hiervoor een goede oplossing (in overleg).

 • Mocht je nog andere vragen hebben over de migratie dan kan je kan hierover contact opnemen met Chris Bongers via 040 – 2930035 of per e-mail via c.bongers@lameco.nl.