Slimme
Websites

Een slimme website, welke zich aanpast op jouw unieke bezoekers. Laméco adviseert je hier graag in. Met een slimme website kun je iedere bezoeker beter helpen en leert je website te begrijpen waar deze naar op zoek is. Zo kunnen we de informatie beter aanbieden, wat leidt tot een betere conversie.

Kort gezegd, doordat we weten wat je bezoeker zoekt, zorgen we voor meer leads. Zo maken we je online succesvol.

Neem contact op

HOE WE DIT DOEN?

Door continu data te verzamelen over de bezoeker en deze te hergebruiken om de website te verbeteren. Hierbij gaat het niet alleen om kliks, maar ook om bezoekpaden en muisgedrag. Ook helpen we je de ideale routes door de website te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de website ervaart als gebruiksvriendelijk, en dat zorgt voor meer conversies. Van begin af aan is er een online marketeer betrokken bij het traject om zo direct een goed vindbare en werkende website neer te zetten.

MET WAT VOOR CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM) WERKT LAMÉCO?

Deze vraag wordt bijna wekelijks aan ons gesteld. Simpel antwoord: we hebben niet één pakket waarin we alle websites maken, we hebben namelijk best veel verschillende opdrachtgevers met specifieke wensen. We brengen de wensen vooraf in kaart en kiezen dan samen een systeem wat het beste bij je past. Heb je een voorkeur voor een systeem? Geen probleem, wanneer je graag in een bepaald systeem werkt helpen we je hiermee verder. Doordat wij écht kunnen programmeren maakt het ons helemaal niets uit.

HOE WERKT LAMÉCO?

Afhankelijk van het type project werken we op basis van een lineair project of op basis van een agile scrum methodiek. Beide hebben voor- en nadelen. We zullen dus van tevoren goed bespreken welke werkwijze het beste aansluit bij jouw project. Een slimme website start immers bij een slimme samenwerking!

Meer weten over Slimme Websites?

Neem contact op