SEA
Search Engine Advertising

SEA staat voor Search Engine Advertising. Dit is het adverteren in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing. SEA maakt het gemakkelijker om bovenaan de zoekresultaten te komen. Er zijn verschillende redenen om SEA toe te passen. Je kan bijvoorbeeld een branding campagne starten om de naam van een merk of bedrijf meer bekendheid te geven, maar je kan ook specifieke pagina’s van bijvoorbeeld een webshop promoten om meer leads binnen te slepen. Welke doelen je ook hebt, wij kunnen jou daarbij helpen.

Neem contact op

SEA met verschillende kosten

Elke advertentie in een zoekmachine kost geld. Het is mogelijk om te betalen via CPC (Cost per Click) of bijvoorbeeld CPM (Cost per Mille). Dan betaal je een prijs per duizend weergaven. De prijs van een advertentie hangt af van de concurrentie. Als er veel bedrijven zijn die adverteren op een bepaalde zoekterm, zullen de kosten voor een advertentie op die zoekterm ook tamelijk hoog liggen. Hoeveel geld jij per maand wilt besteden kan je volledig zelf beslissen. Aan de hand van de gekozen zoektermen kunnen onze SEA-specialisten een maandelijks advertentiebedrag adviseren.

SEA en SEO

SEO kan helpen om de kostprijs van advertenties omlaag te halen. Zoekmachines beoordelen een advertentie namelijk niet alleen op prijs, maar ook op inhoud. Wanneer er voor een pagina wordt geadverteerd die een goede SEO-score heeft, dan zullen de advertentiekosten ook lager liggen dan normaal.

Voordat wij aan SEA beginnen, zullen wij altijd een SEO-advies geven zodat de advertenties zo optimaal mogelijk zijn. Onze SEA-specialisten maken jouw onderneming online succesvol.

Gerelateerd werk

Joulz

De energiemarkt is complex. Joulz weet als geen ander dat het niet eenvoudig is om de juiste schakels aan elkaar te verbinden. Met Joulz als meetverantwoordelijke en expert op het gebied van middenspannings-installaties...

Meer info

MAN Truck & Bus

MAN Truck & Bus b.v. is de Nederlandse importeur van MAN bedrijfswagens, trucks en bussen. MAN Truck & Bus is een dochteronderneming van Pon, Nederlands grootste onderneming in de automotive branche.

Meer info

Flow Reizen

Kies je voor Flow Reizen, dan kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Een reiziger moet onbezorgd op reis gaan. Flow Reizen steekt daarom voortdurend energie in het verbeteren van haar professionele...

Meer info

Meer weten over SEA?

Neem contact op