Social
Intranet

Een gemakkelijke en open communicatie binnen je bedrijf? Maar weet je niet hoe je dit moet toepassen? Een social intranet kan hierin uitkomst bieden, compleet op maat of een standaardoplossing.

Neem contact op

VAN EEN TRADITIONEEL NAAR EEN SOCIAAL INTRANET

De ontwikkeling van traditioneel intranet naar social intranet is de laatste jaren hard gegaan. Waar gebruikers bij traditioneel intranet alleen nog maar geïnformeerd konden worden door de beheerders, kunnen ze bij een social intranet ook actief deelnemen aan bijvoorbeeld een conversatie. Zo worden werknemers meer betrokken bij het bedrijf en kunnen bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd door o.a. snellere kennisdeling tussen collega’s.

Ook kunnen afdelingen onderling groepen aanmaken waardoor berichten alleen maar zichtbaar worden gemaakt aan de collega’s die deze berichten moeten zien.

SOCIAL INTRANET OP MAAT

Omdat wij graag met jou meedenken en jou de beste oplossing willen bieden, kunnen wij vrijwel alles op maat maken. Zo kunnen wij al jouw specifieke wensen meenemen tijdens het development proces. Wil je tijdens het gebruik nog verder optimaliseren? Dan is dit uiteraard geen probleem! Wij kunnen elk intranet ook aanvullen met een mobiele app om ook de werknemers onderweg te ondersteunen.

Maak je gebruik van andere systemen die gekoppeld moeten worden? Geen probleem, we kunnen koppelen met bijvoorbeeld Office 365, Exact of Google Drive.

Wil je graag gebruik maken van een social intranet maar heb je geen tijd om dit geheel op maat op te zetten? Bekijk dan eens ons eigen intranet Redshoe. Een intranet dat compleet is ontworpen om communicatie leuk en gemakkelijk te maken. Wil je er meer over weten? Vraag dan via de site een demo aan.

Meer weten over social intranet?

Neem contact op