Kennissessies
Meld je aan en blijf op de hoogte!

Laméco organiseert regelmatig kennissessie waarin experts hun inspirerende verhaal vertellen en hun kennis en inzichten delen over diverse onderwerpen. Op deze pagina lees je meer over de inhoud van onze sessie en kun je jezelf aanmelden.  

Personaliseren

Personaliseren is hot, zowel offline als online. Waarschijnlijk het bekendste voorbeeld zijn de flessen Coca Cola met een naam erop. Maar ook online kun je veel resultaat halen door gepersonaliseerde content te tonen aan je bezoekers. Dus wil jij bijvoorbeeld met je mailings niet verdwijnen in een overvolle mailbox? Of wil jij bezoekers meer aanspreken met unieke content op je website? Tijdens de kennissessie 'Personaliseren' vertellen we je hier meer over. 

Bedrijfsprocessen automatiseren

Het automatiseren van bedrijfsprocessen is een onderwerp waar we het veel over hebben de laatste tijd. Het is natuurlijk een redelijk breed begrip, want wat valt er allemaal te automatiseren? Vaak is het probleem dat bedrijven niet weten wat mogelijk is en er daarom ook helemaal niet bij stilstaan dat veel processen efficiënter ingericht kunnen worden. Daarom nodigen we je graag uit voor de kennissessie 'Bedrijfsprocessen automatiseren'.

Algemene informatie

Momenteel vinden er geen kennissessies plaats. Wil je toch op de hoogte blijven? Meld jezelf dan via onderstaande aanmeldformulier aan. Dan zal je als eerste op de hoogte zijn over een nieuw aankomende kennissessie.

Leuk dat je erbij bent!

Wil je op de hoogte blijven? Meld jezelf dan aan via onderstaande formulier.

* indicates required
Kosten

Deelname aan deze online kennissessie is gratis

Bedrijfsprocessen automatiseren