Portal
Klantomgeving

Een gemakkelijke en open communicatie binnen je bedrijf? Maar weet je niet hoe je dit moet toepassen? Een portal of mijn omgeving kan hierin uitkomst bieden, compleet op maat of een standaardoplossing.

Neem contact op

VAN EEN TRADITIONEEL EXTRANET NAAR EEN MODERNE KLANTPORTAL

De ontwikkeling van traditioneel extranet naar slimme portal of mijn.-omgeving is de laatste jaren hard gegaan. Waar gebruikers bij traditionele systemen alleen nog maar geïnformeerd konden worden door de beheerders, kunnen ze bij een mijn-omgeving ook acties uitvoeren aan bijvoorbeeld een conversatie, aanpassing van gegevens, plaatsen van orders of het plannen van orders. Zo worden opdrachtgevers meer betrokken bij het bedrijf en kunnen bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd door o.a. snellere kennisdeling tussen partijen.

 

"MIJN." OMGEVING OP MAAT

Omdat wij graag met jou meedenken en jou de beste oplossing willen bieden, kunnen wij vrijwel alles op maat maken. Zo kunnen wij al jouw specifieke wensen meenemen tijdens het development proces. Wil je tijdens het gebruik nog verder optimaliseren? Dan is dit uiteraard geen probleem! Wij kunnen elk systeem ook aanvullen met een mobiele app om gebruikers onderweg te ondersteunen.

Maak je gebruik van andere systemen die gekoppeld moeten worden? Geen probleem, we kunnen koppelen met bijvoorbeeld Office 365, Exact of Google Drive.

Wil je graag gebruik maken van een portal maar heb je geen tijd om dit geheel op maat op te zetten? Dan helpen we je graag met een koppeling tussen een omgeving en een ander pakket, bijvoorbeeld Afas

Meer weten over portals?

Neem contact op