Mobiele
Apps

Naast een website ook je bezoekers ondersteunen via een app? Of wellicht een app voor intern gebruik? De mogelijkheden zijn eindeloos! Doordat we mobile apps en softwareapplicaties geheel op maat maken, kunnen alle functies naar jouw wensen toegevoegd worden.

Kortom, mobiele apps zijn geschikt voor zowel extra dienstverlening als het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen. Geïnteresseerd in hoe andere opdrachtgevers van Laméco een app ingezet hebben? We delen graag referenties met je.

Neem contact op

WAT VOOR MOBIELE APPS MAKEN WIJ?

Je kunt bij Laméco terecht voor mobiele apps voor zowel tablets als smartphones. IOS (Apple) of Android maakt voor ons niet uit. Wij bouwen voornamelijk hybrid apps. Deze zijn voor alle besturingssystemen te gebruiken. Ben je opzoek naar een HTML5 app, Progressive web app of een ander soort app? Vraag het dan gewoon! Wij hebben zeer ervaren programmeurs in dienst die altijd een oplossing voor je hebben. We hebben de meeste ervaring in apps die gebruikt worden in een B2B omgeving.

ONZE WERKWIJZE BIJ HET BOUWEN VAN EEN APP

We vinden het erg belangrijk dat we goed helder hebben wat het doel is van de mobiele app. Wil je opdrachtgevers extra ondersteuning bieden of juist meer informatie geven? Wil je dat de app intern gebruikt wordt om de werkwijze te verbeteren? Wij zullen samen met het projectteam kijken hoe we jouw wensen het beste kunnen laten uitkomen en wat de beste mogelijkheden zijn voor het bouwen van jouw mobiele app.

Meer weten over mobiele apps?

Neem contact op