Websites
voor professionalss

Op dit moment zijn er veel (gratis) kant-en-klare websitesystemen online beschikbaar. Waarom zou je kiezen voor een serieuze website?

Neem contact op

Out-of the box, of maatpak?

Een website bestaat bij Laméco uit maatwerk in combinatie met een open source CMS (Content Management System). Dit vinden wij belangrijk want dit zorgt ervoor dat het CMS continue wordt doorontwikkeld door de community en dat je niet gebonden bent aan een webbureau, zoals bijvoorbeeld Laméco.

Met deze werkwijze kunnen we het beste van twee werelden combineren. Functionaliteiten die vaak terugkomen in websites worden hergebruikt en hiermee zorgen we voor een stabiele functionaliteit die al vele malen getest is. Daarentegen kunnen we deze functionaliteiten eenvoudig uitbreiden door klant specifieke wensen door te voeren. Daarnaast kunnen we ook een totaal nieuwe functionaliteit ontwikkelen.

Onze websites worden gebouwd met behulp van een soort van blokkendoos. Hiermee kun je zelf je pagina samenstellen, met bijvoorbeeld een formulier blok, tekst blok en titel blok.

Voorbeelden van websites

Het noemen van voorbeelden is lastig, want dagelijks maken wij veel nieuwe functionaliteiten. Enkele voorbeelden van websites zijn bijvoorbeeld

  • Websites met API-koppelingen naar CRM-systemen

     

  • Maatwerk blokken zoals SalesForce formulieren, bel mij terug knoppen

  • Blokken ingeladen uit andere systemen zoals HubSpot

WANNEER KIES JE VOOR EEN OUT OF THE BOX WEBSITE EN WANNEER NIET?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden moeten we meer weten van jouw behoefte. Wat wil je met je website bereiken, wat zijn je doelen en ambities? Daarnaast zijn vragen zoals bijvoorbeeld budget ook bepalend voor de keuze tussen bijvoorbeeld een WordPress website of een website op maat.

Wanneer bevelen wij een een custom website aan:

  • Wanneer beveiliging erg belangrijk is door bijv. informatiestromen
  • Er is behoefte aan specifieke functionaliteiten (nu of in de toekomst)
  • Je wilt nu of in toekomst een mobiele app als aanvulling op je website
  • Er zijn API-koppelingen benodigd

Gerelateerd werk

Joulz

De energiemarkt is complex. Joulz weet als geen ander dat het niet eenvoudig is om de juiste schakels aan elkaar te verbinden. Met Joulz als meetverantwoordelijke en expert op het gebied van middenspannings-installaties...

Meer info

Lavans

Lavans, expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne, weliswaar een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker zichzelf. En naast de op één na beste wasserij van de wereld, een prachtig en...

Meer info

Meer weten over websites?

Neem contact op