Stam + De Koning - Projecten

Een site waarin lopende en afgeronde projecten en vlogs duidelijk worden weergegeven.

De vraag

"Hoe kunnen wij onze projecten mooi weergeven en alle bijbehorende informatie op een juiste manier presenteren?"

De aanpak

"Gedurende het traject was er veel en snel contact. Hierdoor is de website zonder problemen aan ons opgeleverd."

Het resultaat

De vraag

"Hoe kunnen wij onze projecten mooi weergeven en alle bijbehorende informatie op een juiste manier presenteren?"

Dit was de vraag van Amber Nijhof, Marketing & Communicatie Manager bij Stam + De Koning. "Toen we in contact kwamen met Laméco waren we intern al een tijdje aan het kijken naar een nieuwe site. Ook waren we met andere partijen in gesprek, maar de klik die we hadden tijdens de kennismaking heeft de doorslag gegeven om met Laméco verder te gaan. Onze vraag was exact vertaald naar wat we wilden en ook had Laméco nagedacht over extra toevoegingen."

De aanpak

Veel en snel contact

"Gedurende het traject heb ik veel contact gehad met Laméco. Dat verliep altijd heel goed, ik kreeg van Martin, de projectleider, binnen dezelfde minuut antwoord en alles werd dezelfde dag opgelost. Laméco is heel helder in communicatie, wat natuurlijk fijn is als je niet super bekend bent met een website. Doordat alles visueel wordt gemaakt, is het ook voor leken duidelijk."

CMS training bij oplevering

"Toen de website werd opgeleverd, was het aan ons om deze te vullen met alle projecten. Hiervoor kregen we een workshop waarin uitgelegd werd hoe het CMS werkt. Dit was leuk en handig! Kunstmaan is soms wel complex, doordat je niet vrij bent met pageparts. Wanneer je hier niet vaak mee aan het werk gaat en je geen sturing meer hebt, kun je hier makkelijk op vastlopen."

18%

meer unieke bezoekers

13%

meer paginaweergaven

17%

meer organisch verkeer

Het resultaat

"Het eindresultaat is heel mooi geworden. De website is strak en goed ontworpen, duidelijk en overzichtelijk."

Duidelijke weergave van projecten

Een vraag van Stam De Koning was een duidelijke weergave van de projecten. Hiervoor hebben we een overzichtspagina gemaakt met filter en lijst- of kaartweergave. Ieder project kan goed uitgelicht worden middels tekst en beeld.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Amber is heel actief met het maken van vlogs. In deze vlogs vertelt ze vol enthousiasme over de voortgang van een project. O.a. deze vlogs moesten een plek krijgen in de website. Hiervoor is een module ontwikkeld waarin nieuwsberichten geplaatst kunnen worden. 

Amber Nijhof
Amber Nijhof

Marketing & Communicatie Manager bij Stam + De Koning

Laméco is goed in nabellen om te vragen hoe alles gaat. Bij veel partijen merk je juist dat je zelf moet bellen om te vragen wanneer het af is.

Meer weten over een maatwerk website?

Maatwerk websites