Maatwerk website
Simac

De vraag

Hoe kunnen we de informatie van alle verschillende werkmaatschappijen bundelen in één overzichtelijke site? Waar bezoekers gemakkelijk benodigde informatie kunnen vinden en een aanvraag kunnen doen. Daarnaast was Simac op zoek naar een partner in online die meedenkt met online marketing en de doorontwikkeling van de website.

De aanpak

In 2015 hebben we alle losse websites van de Simac werkmaatschappijen teruggebracht naar één overzichtelijke website. Hierbij hebben we rekening gehouden met verschillende invalshoeken zoals branches, oplossingen en producten/diensten. Hierna zijn we op basis van data de website verder gaan optimaliseren d.m.v. sprints.

Het resultaat

Simac.com

Als puur Nederlands familiebedrijf is Simac actief in de Benelux en Midden-Europa. Bij middelgrote en grote organisaties levert Simac op basis van hoogwaardige technologie producten en diensten die altijd de verbetering van bedrijfsprocessen tot doel hebben. In totaal werken bij Simac 1250 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België en Luxemburg.

Voor Simac hebben we alle losse websites van de Simac werkmaatschappijen teruggebracht naar één overzichtelijke website. Hierin hebben we rekening gehouden met verschillende invalshoeken zoals branches, oplossingen en producten/diensten. Tevens hebben we integraties ontwikkeld met HubSpot en MailChimp.

  • Integraties met HubSpot

  • Lager bouncepercentage met minder afhakers op de website

Online marketing

Laméco helpt alle Simac bedrijven met online marketing. Voor alle partijen zijn doelen opgesteld en is vervolgens een website structuur bedacht die bij de organisatie past. De verschillende bedrijven zetten zoekmachine optimalisatie, advertising en HubSpot in om meer verkeer naar de website te generen die vervolgens omgezet kunnen worden in kwalitatief goede leads.

  • Binnen 1 jaar meer content en 20% meer bezoekers

  • Een heldere website structuur voor de bezoeker

Erwin van de Schoot

Marketing manager bij Simac Techniek NV

Je werkt niet samen met een bedrijf, maar met de mensen binnen dat bedrijf. Wat dat betreft heb ik alleen maar goede ervaringen bij Laméco! Gedreven, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en zeer kundig in hun vak.

Meer weten over maatwerk websites?

Vraag het Frank Maatwerk websites