Maatwerk software
SailWise

Wie is SailWise?

SailWise (statutaire naam: Stichting Watersport Gehandicapten Nederland) gaat uit van de filosofie dat watersport en actieve vakanties op het water een ideaal middel zijn om bij te dragen aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van mensen met een handicap en/of chronische ziekte. Watersport biedt met haar diverse disciplines uitdagende mogelijkheden voor iedereen. 

Uitdaging

SailWise was opzoek naar een onderscheidende website welke met een betrouwbare uitstraling goed zou aansluiten op de doelgroep en daarmee zorgen voor de juiste conversies. Daarbij wilden ze graag het boekingsysteem onderbrengen in een online patform om zo efficienter te kunnen werken met een kleinere foutmarge. 

Oplossing

In de eerste plaats zijn we gestart om te zorgen dat alle onderdelen van planning tot boekingen ondergebracht konden worden in een op maat gemaakt online patform, hierin worden alle activiteiten en boekingen beheerd. Dit systeem is vervolgens gebruikt als bron voor het aanbod op de nieuwe en op de doelgroep aangepaste website. Als laatste is de communicatie, facturatie en login voor deelnemers en begeleiders toegevoegd.

SailWise.nl

Onder het motto: ‘Normaal wat normaal kan en speciaal wat speciaal moet’, stelt SailWise in overleg met haar gasten op elke accommodatie een gevarieerd en uitdagend watersportprogramma samen met aandacht voor ieders wensen en mogelijkheden. Dit is dan ook wat de website uitstraalt, de teksten zijn groot en duidelijk en er is een mogelijkheid om alles uit de site voor te lezen.

  • De website is afgestemd op de doelgroep, alles is heel duidelijk omschreven en makkelijk terug te vinden

  • Het activiteiten aanbod is altijd actueel door een directe koppeling met het boekingsysteem

SailWise Boekingsysteem

Om te zorgen dat SailWise efficienter, sneller en minder foutgevoelig kan werken hebben we een online boekingsysteem ontwikkeld. In dit systeem kan SailWise reizen plannen tot de daadwerkelijke facturen beheren en dit hebben we ook zo veel mogelijk geautomatiseerd. Om dit te bereiken werken we intensief samen in een scrum traject

  • Het hele systeem draait in een beveiligde omgeving met verschillende gebruikers typen met verschillende rechten om zo de taken goed te kunnen verdelen.

  • Veel stappen gebeuren automatisch, zo genereert het systeem automatisch facturen en verstuurt het systeem belangrijke informatie naar deelnemers en begeleiders op de momenten dat het nodig is.

  • Deelnemers en begeleiders van SailWise kunnnen ten alle tijden inloggen om alle gegevens omtrent geboekte activiteiten in te zien.

M. Meijers
Michiel Meijers

Manager bij SailWise

Laméco heeft met de ontwikkeling van onze nieuwe website en boekingssysteem voor ons een tool gecreëerd waarmee wij onze processen een stuk efficiënter kunnen laten verlopen. Een stuk maatwerk wat past bij de complexe proces van matchen van zorg/begeleidingsvraag van onze klanten en de (zorg)competenties van ons vrijwilligersteam.
De samenwerking met en de inventieve inbreng van Laméco is meer dan complimenten waard.

Meer weten over maatwerk software?

Vraag het Martin Maatwerk software