Maatwerk website
Pleuger

Wie is Pleuger?

Pleuger Water Solutions biedt totaaloplossingen voor het beheersen en zuiveren van communaal en industrieel water. Sinds 1962 leveren ze aan klanten maatwerk oplossingen waardoor vraagstukken met betrekking tot het verplaatsen of zuiveren van water tot het verleden behoren. Een goede werking en lange levensduur van de installaties staat voorop dankzij materialen van topkwaliteit. 

Uitdaging

Een heldere en betrouwbare online uitstraling waarbij de verschillende toepassingen van Pleuger duidelijk zichtbaar naar voren komen in een stijl die bij het bedrijf past, met die vraag is Pleuger bij Laméco gekomen. Na een goede samenwerking en een vruchtbaar online marketing traject is de samenwerking verder gegaan om zo ook een online oplossing te zoeken voor de wens om opdrachtgevers beter te informeren over geleverde installaties.

Oplossing

Initieel heeft Laméco samen met Pleuger een nieuwe website ontwikkeld welke meer aansluit bij het bedrijf en de oplossingen die het biedt waarbij we na de ontwikkeling de optimalisatie hebben doorgezet in een SEO en SEA traject. Later is de samenwerking verder gegaan met de ontwikkeling van een portal waarin klanten informatie betreft aangekochte systemen kunnen terugvinden en ook direct afspraken tot onderhoud kunnen inplannen.

PLEUGER.NL

Pleuger biedt oplossingen gericht op de verschillende sectoren waarbij totaaloplossingen op het gebied van beheersen en zuiveren van water van toepassing zijn. Dit wordt op de website duidelijk gecommuniceerd door direct vanaf de homepagina deze sectoren en de gerichte oplossingen binnen die sector te benoemen. Bezoekers kunnen zo direct heel specifiek de gewenste richting binnen de aangeboden totaaloplossingen vinden. 

  • Duidelijke indeling op basis van sectoren en toepassingen

  • Een betrouwbare uitstraling welke past bij Pleuger

ONLINE MARKETING

Laméco heeft Pleuger geholpen met meer online succes door verschillende teksten te optimaliseren voor de zoekmachines. Hierbij is rekening gehouden met het zoekvolume en de relevantie voor Pleuger. Nadat de teksten waren geoptimaliseerd is er gestart met het opzetten van campagnes in Google AdWords. Deze campagnes en SEO-pagina's zijn maandelijks geoptimaliseerd aan de hand van statistieken uit Google Analytics.

PORTAL.PLEUGER.NL

Pleuger had de wens om voor opdrachtgevers een persoonlijke portal te maken met daarin een overzicht van de gekozen oplossing. In deze portal kunnen opdrachtgevers van Pleuger in de eerste plaats zien wanneer het laatste onderhoud was en wanneer er weer onderhoud nodig is, dit onderhoud kan vervolgens ook direct in de portal gepland worden. Verder biedt het systeem de mogelijkheid om informatie en historie van alle relevante onderdelen uit de oplossing op te zoeken en in te zien. De data uit het systeem wordt ingeladen uit het CRM pakket van Pleuger en er zit een beheer systeem achter om zo klant accounts verder te kunnen beheren.

  • Gepersonaliseerd overzicht van alle relevante data per opdrachtgever van Pleuger

  • Importeren van data zodat deze op een bekende plek kan worden bijgehouden en de foutmarge klein is.

Edwin Kamp
Edwin Kamp

Sales Engineer bij Pleuger Water Solutions

Wij hebben de samenwerking met Laméco als zeer prettig ervaren. De implementatie van het portal is goed verlopen en er zijn genoeg feedbackmomenten tijdens het proces geweest. Laméco dacht goed met ons mee en staat ook na oplevering voor ons klaar voor eventuele vragen/problemen.

Meer weten over maatwerk software?

Vraag het Martin Maatwerk software