Maatwerk website
MAN Truck & Bus

Wie is MAN

MAN Truck & Bus b.v. is de Nederlandse importeur van MAN bedrijfswagens, trucks en bussen. MAN Truck & Bus is een dochteronderneming van Pon, Nederlands grootste onderneming in de automotive branche. Dat MAN erin slaagt zijn merkwaarden succesvol te verwerken in zijn producten blijkt wel uit de betrouwbaarheidstests van de TÜV. Al vier jaar(!) op rij (vanaf 2012) komt MAN in de rapporten van deze Duitse test- en keuringsinstantie naar voren als het meest betrouwbare truckmerk.

Uitdaging

MAN Truck & Bus heeft een groot aanbod en heeft te maken met veel doelgroepen. De vraag voor Laméco was dan ook om MAN te helpen met het proces naar online. Van meedenken en het ontwikkelen van de MAN Actueel website tot het adviseren en uitvoeren van online marketing werkzaamheden.

Oplossing

Sinds 2012 werkt MAN Truck & Bus en Laméco al samen aan online succes. We hebben onder andere een MAN Actueel website ontwikkeld om ervoor te zorgen dat MAN Truck & Bus haar zoekmachine optimalisatie strategie optimaal kan inzetten. Daarnaast heeft Laméco alle dealer websites ontwikkeld en helpen we MAN met zoekmachine adverteren.

MAN ACTUEEL

Voor MAN Truck & Bus hebben we een nieuws/blog website ontwikkeld welke ervoor zorgt dat we de juiste bezoekers kunnen aantrekken en de website kunnen optimaliseren voor de zoekmachines.

Overzicht van dealers met op maat gemaakte dealerlocator

Integratie met CRM pakket met leads direct in SalesForce

ONLINE MARKETING

Laméco helpt MAN om online voorop te blijven lopen. Dit doen we onder andere door de websites te optimaliseren voor de zoekmachines, gericht advertenties in te zetten en advies te geven op online gebied.

  • SEO strategie met introductie van de MAN TGE

  • 20% meer bezoekers (2016/2017)

WEBSITES MAN DEALERS

Voor alle dealers van MAN hebben we losse websites gemaakt. Elke dealer kan dus een eigen website vullen met content naar keuze.

  • Eenvoudig te beheren CMS, iedere dealer kan alles aanpassen

Yvonne Hey

Marketing en Communicatie bij MAN Truck & Bus

De samenwerking met Laméco verloopt erg prettig. Onze vaste contactpersoon voelt aan wat wij als klant willen, denkt mee en komt met goede ideeën. De uitvoering en planning gaat altijd in overleg. Laméco pakt projecten op voor ons en onze MAN dealers en houdt ons goed op de hoogte van de status hiervan. Ook de helpdesk is zeer klantvriendelijk en houdt zich aan de afspraken.

Meer weten over maatwerk websites?

Vraag het Frank Maatwerk websites