Maatwerk website
Lavans

Wie is Lavans?

Lavans, expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne, weliswaar een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker zichzelf. En naast de op één na beste wasserij van de wereld, een prachtig en duurzaam familiebedrijf in Helmond. Laméco is de online partner voor Lavans en ontwikkelde naast de Lavans.nl website, ook diverse campagnes zoals Feestje en Eenkindkandewasdoen.nu.

Uitdaging

Met het unieke Lavans-gevoel als rode draad, neemt Lavans actief stappen om haarzelf op een onderscheidende manier te positioneren in de markt. Online (marketing) is hierbij een heel belangrijk onderdeel. Samen met Lavans hebben wij de website ontwikkeld, denken we mee met campagne pagina’s/websites en verbeteren we de gebruikerservaring doorlopend binnen de website van Lavans.

Oplossing

Samen met het Lavans marketingteam is gekomen tot de nieuwe website. Ontworpen vanuit de mobile – first gedachte. Naast de standaard contact mogelijkheden heeft de bezoeker ook de mogelijkheid om via chat en Whatsapp te reageren. De achtergrondvideo op de homepage is de echte eye-catcher geworden van de website.

LAVANS.NL

Samen met het Lavans marketingteam is Laméco gekomen tot de nieuwe website. Ontworpen vanuit de mobile – first gedachte. Naast de standaard contact mogelijkheden heeft de bezoeker ook de mogelijkheid om via chat en Whatsapp te reageren. De achtergrondvideo op de homepage is de echte eye-catcher geworden van de website.

  • API koppelingen met CRM & Facturatie

  • Eye-catcher achtergrondvideo op de homepage

Eenkindkandewasdoen.nu

Naast Lavans.nl hebben wij samen met Lavans een campagne website ontwikkeld die gericht is op de werkkostenregeling. Doel van de website is om dit onderwerp op een laagdrempelige manier on de aandacht te brengen. Op de website worden blogs geschreven en wordt interactie gezocht met de bezoeker, die op artikelen kunnen reageren middels de DisQus module. De website was een experiment en wordt momenteel niet meer actief gebruikt.

  • Integratie
    DisQus comments

  • Niche website
    Specfieke doelgroep

Lavans viert feest

In 2016 is Lavans verkozen tot de op één na beste wasserij ter wereld en dat moest gevierd worden met alle relaties. Samen met Lavans ontwikkelden wij een feestpagina om de bekroning op een creatieve manier kenbaar te maken. Op een pagina vol confetti en feestelijke teamfoto’s konden relaties een feestattentie bestellen (om namens Lavans een feestje te bouwen) en eventueel een reactie achterlaten.

HTML5 interacties
Confetti

Maatwerk pagina
Kies je eigen cadeau

Danielle van Gemert

Marketing en Communicatie bij Lavans

Wij willen het altijd nét iets anders dan standaard. Laméco denkt hierin mee en vertaalt al onze ‘afwijkende’ ideeën naar een verrassend en goed werkend geheel. Wij vinden uitstraling en gevoel ontzettend belangrijk en dat snapt Laméco. Met een aantal collega’s van Lavans en Laméco creëren we ‘kleine projectteams’. Zo hebben we -samen met hun creatieve designers en snelle bouwers- al een aantal mooie projecten gerealiseerd.

Meer weten over maatwerk websites?

Vraag het Martin Maatwerk websites