Maatwerk website
Flow Reizen

Wie is Flow Reizen

Kies je voor Flow Reizen, dan kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Een reiziger moet onbezorgd op reis gaan. Flow Reizen steekt daarom voortdurend energie in het verbeteren van haar professionele organisatie, ook online! Laméco en Flow Reizen werken al jaren samen. We hebben gezamenlijk de website en het boekingssysteem ontwikkeld. Daarnaast ondersteunt Laméco Flow Reizen op online marketing gebied.

Uitdaging

Flow Reizen is de specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van onvergetelijke reizen voor mensen met een beperking. Flow Reizen wil graag blijven groeien en heeft Laméco daarom gevraagd om ondersteuning op online marketing gebied. Daarnaast vertaalt Laméco al jaar en dag het bedrijfsproces van Flow Reizen naar het online boekingssysteem.

Oplossing

De kennis van Flow samen met de online kennis van Laméco vormt een gouden combinatie zo blijkt. Flow Reizen legt het proces uit en Laméco vertaalt dit naar de oplossing. Aangezien Flow Reizen al meer dan 25 jaar ervaring heeft kunnen we goed samen sparren over de beste oplossing. Flow Reizen denkt aan de deelnemers en Laméco aan het gemak online.

Flowreizen.nl

Flowreizen.nl is het middelpunt van de organisatie. Op de website worden de zomer- en winterreizen getoond, kunnen deze geboekt worden en is er een koppeling met het back-end systeem zodat er getoond kan worden of een reis vol is. Daarnaast moet de website zowel de bestaande als potentiële deelnemers van Flow Reizen aantrekken.

  • Conversieoptimalisatie gefocust op het hoogste aantal boekingen

     

  • Betere vindbaarheid met een heldere menustructuur

ONLINE MARKETING

Laméco helpt Flow Reizen om naast de bestaande doelgroep te behouden ook met het aanspreken van potentiële deelnemers. Met behulp van zoekmachine optimalisatie en adverteren zorgen we ervoor dat Flow Reizen een groot bereik heeft in de doelgroep mensen met een beperking.

  • Remarketing voor search en display, waarin terugkerende bezoekers eerder converteren

     

  • 10% meer boekingen in 2016/2017 t.o.v. 2015/2016

BOEKINGSSYSTEEM

Ook heeft Laméco in samenwerking met Flow Reizen het boekingssysteem ontwikkeld. Hierin beheert Flow Reizen het gehele proces van plannen van alle verschillende reizen, de inschrijvingen van deelnemers, het plannen van begeleiders en ook de facturatie. Daarnaast kan Flow Reizen hier ook belangrijke overzichten inzien en zelf maken die ondersteuning en inzicht geven in de reizen, planning, personeel en logistieke zaken.

Martijn Riswick

Reisorganisator, Marketing & Communicatie, Systeembeheer bij

We werken al jaren samen met Laméco en dat is niet zonder reden. Laméco kan als geen ander onze ideeën vertalen in mooie online oplossingen. Daarnaast denken ze altijd mee en zijn op deze manier een inspiratie voor onze organisatie. Dit blijkt uit de gerealiseerde website, het daaraan gekoppelde boekingssysteem en de succesvolle marketingcampagnes.

Meer weten over maatwerk websites?

Vraag het Frank Maatwerk websites