01/08/2018

#RunLamécoRun!
door Laméco

RunLaméco!

Op 14 oktober 2018 start de Marathon van Eindhoven. Een extra bijzondere editie dit jaar voor ons, want Laméco doet mee. Pardon?

Hoe het begon

Tijdens onze beruchte of beroemde kwartaalborrel begin maart kwam het idee of we de marathon van Eindhoven mee kunnen lopen. Een paar biertjes later stonden alle handtekeningen op de achterkant van onze rekening en beloofden we elkaar plechtig om tot 14 oktober wekelijks tweemaal te trainen. Maandag 19 maart was onze eerste training in het park naast ons kantoor. Samen met onze trainer Jos “even kijken hoe het gaat” welke na een klein uurtje onze bijna dood poging afsloot met “nou jongens nog genoeg ruimte voor verbetering".

En door!

Iedere maandag stond aan het einde van de dag Jos in ons kantoor en werd Laméco netjes afgemat voor de rest van de week. Op Strava hebben we een #RunLamécoRun groep gemaakt en langzaam (heeeel langzaam) maar zeker begonnen de kilometers te klimmen en gingen de kilometers ook steeds sneller. Daarnaast gingen we ook vaker met elkaar trainen.

Voor de Marathon in Eindhoven doen we mee met 8 estafette lopers en twee halve marathon lopers. Toen we in maart begonnen moesten we na 10 minuten hardlopen al aan de zuurstof. Nu verwachten we zelfs prima tijden te lopen.

Moedig je ons aan?

We hebben een speciaal e-mailadres gemaakt zodat je ons kan aanmoedigen: marathon@lameco.nl . De eerste 200 tekens uit het e-mail onderwerp komen op ons aanmoedigingsbord op kantoor te staan. De leukste aanmoedigingen krijgen van ons een Laméco-bieropener-zonnebril. LET OP: zet je aanmoediging in de onderwerp regel!

 

Ben je de 14de oktober in Eindhoven? Je herkent ons aan de (uiteraard) rode shirts en enorme glimlach.

#onzetrots