08/10/2021

Run Laméco!
RUN

RunLaméco!Run!

Op 10 oktober 2021 start de Marathon van Eindhoven. Een extra bijzondere editie dit jaar voor ons, want Laméco doet mee. Pardon?

Hoe het begon

Corona was nog volop bezig en de coronakilo's begonnen langzaam aan te tikken.. Gelukkig mocht sporten wel van het RIVM. We weten nog niet wie we hiervoor verantwoordelijk moeten houden, maar iemand heeft toen geopperd om samen de marathon te gaan lopen. Na een paar videocalls hadden we weer een leuke club, zo leuk dat we dit weekend meedoen met maarliefst 2 estafetteteams aan de marathon van Eindhoven!

Wij kwamen van heeeeel ver..

Maandag 7 juni was onze eerste training in het park naast ons kantoor. Samen met onze trainer Jos “even kijken hoe het gaat”. Na 22 minuten was de evaluatie: “nou dames en heren nog genoeg ruimte voor verbetering". 300 meter aan 1 stuk op hoog tempo, bleek voor sommige toch net iets te veel. Blijkbaar is een dieet van bier, Thuisbezorgd.nl en zo min mogelijk lichaamsbeweging niet de goede basis voor een rondje hardlopen. We beloofden plechtig iedere week minstens twee keer te trainen en dan zou alles goed komen. En dat lukte! 

En door!

Iedere maandag stond aan het einde van de dag Jos in ons kantoor en werd Laméco netjes afgemat voor de rest van de week. Op Strava hebben we een #RunLaméco! Run!-groep gemaakt en langzaam (heeeel langzaam) maar zeker nam het kilometers toe en liepen we ook steeds sneller. Daarnaast trainden we vaker samen. 

Voor de Marathon in Eindhoven doen we mee met 8 estafette lopers. Toen we in juni begonnen moesten we na 3 minuten hardlopen al aan de zuurstof. Nu loopt iedereen 10km binnen een uur. 

Moedig je ons aan?

We rennen uiteraard in een ROOD Laméco-shirt! Leuk als je ons aanmoedigt, we kunnen het gebruiken. We verwachten rond de 4 uur te lopen, dus tegen de tijd dat de snelste lopers gedoucht in het vliegtuig naar huis zitten.. DAN komen wij over de finish. Met de grootste glimlach en hartstikke trots. We hebben er zin in! 

 

One more thing; Jos, bedankt je bent de aller- aller- allerbeste "Lamécoach"!