21/12/2017

Partner in Education van Fontys

Partner in Education van Fontys

Sinds vandaag is Laméco partner in education van Fontys Hogeschool ICT. De komende vier jaar gaan Laméco en Fontys Hogeschool ICT een formele, intensieve samenwerking aan, met als doel om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en een naadloze aansluiting op het werkveld te realiseren. De laatste jaren was Laméco al erg betrokken bij Fontys. Zo hebben we verschillende gastcolleges verzorgd, met regelmaat doen we projecten samen met studenten, faciliteren we studenten met afstudeer- en stageplaatsen, zijn we zeer regelmatig te vinden in examen zittingen en zijn we onderdeel van de werkveld advies commissie. 

Daan Lammers, directeur van Lameco: "opleiding en doorontwikkeling is voor onze branche zo ontzettend belangrijk dat wij geen moment willen laten liggen om hierin niet betrokken te zijn. Fontys zit bij Laméco om de hoek en een samenwerking met Fontys is daarom hartstikke logisch. Er zit enorm veel talent en het is fantastisch om samen te werken met de enthousiaste studenten én docenten. Het is een mooi voorbeeld hoe onderwijs en bedrijfsleven samen kunnen werken."

Ad Vissers, Directeur Fontys Hogeschool ICT: "Al ruim tien jaar werken wij samen met het bedrijfsleven. Op deze manier zijn wij in staat om vernieuwend en inspirerend onderwijs te verzorgen. Deze samenwerking is geen bijzaak of een vrijblijvende onderneming. Juist door bedrijven intensief bij het onderwijs te betrekken, wordt het curriculum betekenisvoller zowel voor de student als de docent. En uiteindelijk ook voor het bedrijfsleven."

Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op deze samenwerking en moedigen al onze collega bedrijven aan om dezelfde samenwerking aan te gaan met Fontys. 

Meer weten, samenwerken of stage lopen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daan Lammers, directeur Laméco, telefoon: 040 - 293 00 35. Of met Ad Vissers, directeur Fontys Hogeschool ICT Eindhoven, telefoon: 0877 87 73 07.