29/01/2019

Partner in Education
Fontys Marketing en Management

Laméco is Partner in Education van Fontys Hogeschool Marketing en Management. Deze samenwerking heeft het doel om onderwijs aan te laten sluiten op de praktijk, om zo een actueel en aansprekend onderwijs te kunnen creëren. Wij zijn erg trots dat we ons Partner in Education van Marketing en Management mogen noemen!

Samenwerking Laméco en Fontys

Laméco is erg betrokken bij Fontys. Zo verzorgen wij verschillende gastcolleges en werken we samen aan onderzoeksprojecten. Meerdere studenten hebben hun stage- of afstudeeropdracht uitgevoerd bij Laméco. Regelmatig zijn wij te vinden in examen zittingen. Tevens zijn we onderdeel van de werkveld advies commissie binnen Fontys. Naast de samenwerking met de Fontys Hogeschool Marketing en Management mochten wij ons al eerder trotste Partner in Education van Fontys Hogeschool ICT noemen.

Vanwaar de keuze als Partner in Education?

Door de nieuwe samenwerking met de afdeling Marketing en Management binnen Fontys gaan we nog intensiever samenwerken. Wij vinden het belangrijk om te investeren in ontwikkeling van studenten zodat we hen nog beter kunnen klaarstomen op het werkveld, bovendien leren we daar zelf ook nog eens hartstikke veel van. Doordat we nu ook Partner in Education zijn van Fontys Marketing en Management kunnen we ook marketing gerelateerde studenten ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Meer weten over deze samenwerking?

Voor meer informatie of vragen over deze samenwerking of mogelijke stages kun je contact opnemen met Inge Pullens, Online Marketeer bij Laméco.

Meer weten over Laméco als Partner in Education?

Neem contact op