Proosten op 2022!

Een speciaalbiertje in ons hand, een lach op het gezicht en tevreden gevoel. Zo proosten we met Laméco-bier op onze geslaagde samenwerking en jouw digitale succes. Cheers!

Markus spiske 0376tf Lb89c unsplash

Historie van Laméco-bier

1622 - Bron van het brouwsel

De zomer van 1622, Lammers, stuurman van de Hollandia, ontdekt een bijzondere schat tijdens zijn ontdekkingstocht. Hij stuit op een uniek kruid; puur, krachtig én fris. Het is Méco-hop. In ruil voor de excentrieke rode schoenen, krijgen de schippers een grote partij Méco-hop van de lokale bevolking. Naast Lammers, zijn ook schipper Verheggen en de rest van de bemanning in de wolken. Ze beseffen dat ze hiermee goud in handen hebben.

1622

Toevalstreffer

Daan, de kleinzoon van Karel, vindt het familierecept op zolder. Als hij de doos met kerstversiering wil pakken, stoot hij met zijn rode All Stars tegen een antiek kastje (familie-erfstuk) aan. Een oud laméco-sigarendoosje valt uit de la. Daar zit het handgeschreven bierrecept in. Dat werd waarschijnlijk als back-up bewaard in het woonhuis. Hierdoor is het bierrecept altijd in de familie gebleven (net als de rode schoenkleur, die alle generaties heeft overleefd). Zo zie je maar hoe belangrijk het maken van een back-up kan zijn!

2021

2022 - Leven in de brouwerij! Laméco-bier: First Brew

Het is gelukt! Na een jaar van intensief proeven hebben we het voor elkaar. Het allereerste Laméco-bier; een heerlijke tripel. Omdat dit exclusief gebrouwen speciaalbier bewust wordt weggehouden van massaproductie, hebben we slechts één afhaalpunt: het kantoor in Eindhoven. Uitsluitend voor genodigden, waaronder jij.

2022

Bier-spijsadvies

Laméco-bier is verfrissend en vol van smaak. Door de rijke kruidenmix, past het bij vrijwel alles, maar vooral bij een lekker snackie.

Zo is het biertje tot stand gekomen:

Bier geproefd

Bier geproefd

Snacks getest

Snacks getest

Marathon gelopen

Marathon gelopen

Zelf proeven hoe het smaakt? Click en collect je bier bij elkaar!