Salesforce

Salesforce is wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software.

Website

Je bestaande website koppelen met een ander systeem? Meestal kunnen we je helpen. We hebben hierin wel een paar punten waar je rekening mee moet houden.

Je website koppelen aan Salesforce?

Leads die via je website binnenkomen direct in Salesforce? Meldingen koppelen met je CRM? Automatisch updates van prospects die je website benaderd hebben? Handig! Dit zorgt ervoor dat je leadscore omhoog gaat en je minder overtype-werk hoeft te doen.

Salesforce biedt veel mogelijkheden om te koppelen met andere systemen. We hebben hierin vele projecten ontwikkeld. Wat precies mogelijk is, hangt af van welke versie van Salesforce gebruikt wordt. We helpen je graag verder hierin succesvol te worden.

Het beste kunnen we je helpen met een adviesgesprek. Dit duurt maximaal 1 uur, en aan het einde weet je precies wat wel en niet kan. We geven je ook tips hoe je dit het beste kan inrichten en als wij niet de beste partij zijn, zeggen we dat ook eerlijk.

code symfony

De kleine lettertjes..

Helaas kunnen we je niet altijd helpen..

Wordpress & Magento
We koppelen niet met Wordpress en Magento systemen. Dit omdat we hierin onszelf niet specialiseren. Meestal zijn er bij Wordpress en Magento plugins te vinden met een koppeling. Let wel op dat deze in de toekomst ook beschikbaar zijn en veilig ontwikkelt zijn (en blijven).

Eigendom
Heb je geen eigendomsrecht op de website dan kunnen we meestal ook niet koppelen. Dit is meestal het geval met zelf ontwikkelde CMS-systemen.

.NET
Wij zijn een bureau dat enkel in Linux gebaseerde talen werkt bijv. PHP. Voor koppelingen met een .net website kunnen we je helaas niet helpen.

Geen van bovenstaande? Dan kunnen we je vast verder helpen .

Plan een gesprek over de mogelijkheden van Salesforce en website leads:

Je bent nog een paar stappen verwijderd van online succes. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Martin staat voor je klaar!

  Bel Martin
Martin Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!