Website

Je bestaande website koppelen met een ander systeem? Meestal kunnen we je helpen. We hebben hierin wel een paar punten waar je rekening mee moet houden.

Gripp

Gripp is een fantastisch pakket voor met name dienstverleners. Alle afdelingen binnen een bedrijf kunnen samenwerken in deze software. Hiermee voorkom je dubbel werk en kijkt iedereen naar dezelfde cijfers en data.

Web-portal proces Laméco - Eindhoven

Gripp koppelen met je website

Gripp heeft veel mogelijkheden om met je website te koppelen. We hebben hierin inmiddels verschillende koppelingen ontwikkeld en werken zelf ook met Gripp voor onze workflow en planning. Gripp heeft het voor ontwikkelaars makkelijk gemaakt om te koppelen. De meest gebruikte koppelingen zijn aan de kant van Gripp al voorbereid. Dat betekent voor 50% van je koppeling dat het meeste plug-en-play is.

Met Gripp kun je veel taken automatiseren via de website. Bijvoorbeeld het maken van taken op basis van een Lead. Het koppelen van processen na goedkeuring van een offerte of het melden van een opzegging via de website.

Omdat Gripp teveel koppel mogelijkheden heeft met websites om op te noemen, bespreken we graag jouw vraag in een strategisch advies gesprek. Hierin kijken we niet alleen of het kan, maar ook of het in de toekomst goed te onderhouden is en of het bijvoorbeeld uit te breiden is.

De kleine lettertjes

Helaas kunnen we je niet altijd helpen..

Wordpress & Magento
We koppelen niet met Wordpress en Magento systemen. Dit omdat we hierin onszelf niet specialiseren. Meestal zijn er bij Wordpress en Magento plugins te vinden met een koppeling. Let wel op dat deze in de toekomst ook beschikbaar zijn en veilig ontwikkelt zijn (en blijven).

Eigendom
Heb je geen eigendomsrecht op de website dan kunnen we meestal ook niet koppelen. Dit is meestal het geval met zelf ontwikkelde CMS-systemen.

.NET
Wij zijn een bureau dat enkel in Linux gebaseerde talen werkt bijv. PHP. Voor koppelingen met een .net website kunnen we je helaas niet helpen.

Geen van bovenstaande? Dan kunnen we je vast verder helpen .

Plan een gesprek over de mogelijkheden van Gripp en website:

Je bent nog een paar stappen verwijderd van online succes. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Martin staat voor je klaar!

  Bel Martin
Martin Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!