AFAS

AFAS is één van de meest gebruikte software pakketten in Nederland. Het geeft je bedrijf meer structuur doordat je goede processen en workflows kan inrichten. We zijn fan van AFAS omdat we hiermee eenvoudig koppelingen kunnen realiseren. Sinds een aantal jaar hebben we een koppeling ontwikkeld die heel eenvoudig andere systemen aan AFAS kan koppelen.

Website

Je bestaande website koppelen met een ander systeem? Meestal kunnen we je helpen. We hebben hierin wel een paar punten waar je rekening mee moet houden.

Website ❤️ AFAS

Je website koppelen met AFAS geeft je de mogelijkheid een geweldige automatiseringsslag te maken. De mogelijkheden zijn hierin bijna onbegrensd. We hebben al tientallen koppelingen gemaakt met websites en AFAS. Hierbij behaal je altijd een efficiëntie voordeel. Maar nog belangrijker: zaken lopen gewoon lekker.

Een website kan op verschillende manieren gekoppeld worden met AFAS. Zo kunnen we een koppeling maken voor het plaatsen van nieuwsberichten vanuit AFAS naar de website of vacatures. Andersom kan de website informatie van en naar AFAS sturen. Bijvoorbeeld een order van een opdrachtgever of een melding van een nieuwe lead.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Tijdens een strategisch adviesgesprek komen we in ongeveer 30 tot 60 minuten tot een goede richting. Ook als deze richting niet bij Laméco past, zeggen we dat eerlijk. Even goede vrienden.

Sprint 0 Laméco

De kleine lettertjes..

Helaas kunnen we je niet altijd helpen..

Wordpress & Magento
We koppelen niet met Wordpress en Magento systemen. Dit omdat we hierin onszelf niet specialiseren. Meestal zijn er bij Wordpress en Magento plugins te vinden met een koppeling. Let wel op dat deze in de toekomst ook beschikbaar zijn en veilig ontwikkelt zijn (en blijven).

Eigendom
Heb je geen eigendomsrecht op de website dan kunnen we meestal ook niet koppelen. Dit is meestal het geval met zelf ontwikkelde CMS-systemen.

.NET
Wij zijn een bureau dat enkel in Linux gebaseerde talen werkt bijv. PHP. Voor koppelingen met een .net website kunnen we je helaas niet helpen.

Geen van bovenstaande? Dan kunnen we je vast verder helpen .

Plan een gesprek over de mogelijkheden van een AFAS koppeling en website:

Je bent nog een paar stappen verwijderd van online succes. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Daan staat voor je klaar!

  Bel Daan
Daan Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!