Website

Je bestaande website koppelen met een ander systeem? Meestal kunnen we je helpen. We hebben hierin wel een paar punten waar je rekening mee moet houden.

HubSpot

HubSpot is een marketing automation tool. De HubSpot Marketing en SalesHub worden vaak gekoppeld met andere systemen. Om bijvoorbeeld zaken op je website te meten of om leads direct te ontvangen in Hubspot.

Ontvang website leads in HubSpot

Haal het meest uit je website met een integratie met HubSpot. Volg bezoekers, track prospects en converteer sneller naar leads en sales. De integratie met HubSpot is geweldig. Ook als je niet de HubSpot website template wil gebruiken kun je een website koppelen met HubSpot. Hiermee krijg je meer vrijheid in design en functionaliteit. Weten hoe we dit hebben aangepakt bij andere projecten? We helpen je verder in een strategisch advies gesprek, binnen een uur weet je waar je aan toe bent.

DSC01988

De kleine lettertjes..

Helaas kunnen we je niet altijd helpen..

Wordpress & Magento
We koppelen niet met Wordpress en Magento systemen. Dit omdat we hierin onszelf niet specialiseren. Meestal zijn er bij Wordpress en Magento plugins te vinden met een koppeling. Let wel op dat deze in de toekomst ook beschikbaar zijn en veilig ontwikkelt zijn (en blijven).

Eigendom
Heb je geen eigendomsrecht op de website dan kunnen we meestal ook niet koppelen. Dit is meestal het geval met zelf ontwikkelde CMS-systemen.

.NET
Wij zijn een bureau dat enkel in Linux gebaseerde talen werkt bijv. PHP. Voor koppelingen met een .net website kunnen we je helaas niet helpen.

Geen van bovenstaande? Dan kunnen we je vast verder helpen .

Plan een gesprek over de mogelijkheden van HubSpot en website:

Je bent nog een paar stappen verwijderd van online succes. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Yannick staat voor je klaar!

  Bel Yannick
Yannick Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!