Waarom kies je voor Craft CMS?

Craft CMS voldoet aan de meest gevraagde eisen en wensen. Het is flexibel in de voor en achterkant. Eenvoudig in gebruik en makkelijk op maat te maken aan de voorkant. En last but not least. Het is leverancier onafhankelijk. Lees meer over Craft CMS en de voordelen?

HubSpot

HubSpot is een marketing automation tool. De HubSpot Marketing en SalesHub worden vaak gekoppeld met andere systemen. Om bijvoorbeeld zaken op je website te meten of om leads direct te ontvangen in Hubspot.

Ontvang leads uit CraftCMS in HubSpot

Haal het meest uit je CraftCMS website door deze te koppelen met HubSpot. Volg bezoekers, track prospects en converteer sneller naar leads en sales. Veel vrijheid in beheer door CraftCMS en toch al je online activiteiten koppelen met Hubspot.

Weten hoe we dit hebben aangepakt bij andere projecten? We helpen je verder in een strategisch advies gesprek, binnen een uur weet je waar je aan toe bent.

DSC01988
Binnen lameco

De kleine lettertjes..

Helaas kunnen we je niet altijd helpen..

Eigendom
Heb je geen eigendomsrecht op de website dan kunnen we meestal ook niet koppelen. Check dit even vooraf in je overeenkomst met de huidige leverancier. Kom je er niet uit dan helpen we je graag verder.


Plan een gesprek over de mogelijkheden van Hubspot en CraftCMS:

Je bent nog een paar stappen verwijderd van online succes. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Yannick staat voor je klaar!

  Bel Yannick
Yannick Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!