AFAS

AFAS is één van de meest gebruikte software pakketten in Nederland. Het geeft je bedrijf meer structuur doordat je goede processen en workflows kan inrichten. We zijn fan van AFAS omdat we hiermee eenvoudig koppelingen kunnen realiseren. Sinds een aantal jaar hebben we een koppeling ontwikkeld die heel eenvoudig andere systemen aan AFAS kan koppelen.

Waarom kies je voor Craft CMS?

Craft CMS voldoet aan de meest gevraagde eisen en wensen. Het is flexibel in de voor en achterkant. Eenvoudig in gebruik en makkelijk op maat te maken aan de voorkant. En last but not least. Het is leverancier onafhankelijk. Lees meer over Craft CMS en de voordelen?

Waarom kies je voor deze koppeling

Met Craft CMS en AFAS kun je een geweldige automatiseringsslag maken. Zo ontwikkelen we met deze systemen portals, mijnomgevingen en selfservice platformen. Hierin kunnen we data uit AFAS halen en op de website tonen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een vacature op de website en de sollicitaties direct in AFAS. Ook kunnen we klanten zelf contracten laten inzien, facturen laten ophalen of mutaties laten doorvoeren. Deze komen vervolgens in een proces in AFAS waarin het (deels) geautomatiseerd wordt afgehandeld.

We hebben tientallen referentie projecten met koppelingen tussen AFAS en Craft CMS. Daarom helpen we je graag in het maken van een goede keuze. Tijdens een strategisch adviesgesprek komen we in ongeveer 30 to 60 minuten tot een goede richting. Ook als dit niet bij Laméco is zeggen we dat eerlijk, even goede vrienden.

Plan een gesprek over de mogelijkheden van AFAS en CraftCMS:

Je bent nog een paar stappen verwijderd van online succes. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen?

Stel ze gerust, Martin staat voor je klaar!

  Bel Martin
Martin Laméco
Of weet je het al zeker? Vraag een prijsopgave aan!